Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce a aflat mirele chiar înainte de nuntă! Răzbunarea lui i-a șocat pe toți

Ce a aflat mirele chiar înainte de nuntă! Răzbunarea lui i-a șocat pe toți

Ce a aflat mirele chiar înainte de nuntă! Răzbunarea lui i-a șocat pe toți

Căsătoria este de obicei evenimentul cel mai așteptat într-un cuplu, doar că uneori poate să se transforme într-o adevărată dramă! Acest lucru s-a întâmplat și în cazul unui mire care a aflat un lucru îngrozitor despre soția lui înainte de nuntă. 

Ce a aflat mirele chiar înainte de nuntă

Petrecerea de nuntă este un eveniment spectaculos, unde familia și prietenii mirilor se strâng împreună și se bucură de legământul celor doi îndrăgostiți. Acesta este unul dintre cele mai ferice momente din viașa unei persoane și trebuie să fie un moment de fericire și împlinire. Însă nu în toate cazurile se întâmplă așa.

Este și cazul unui cuplu, care a transformat nunta într-o dramă imensă! Cu puțin înainte de petrecere, mirele a aflat un lucru îngrozitor despre femeia care trebuia să-i fie alături toată viața. Pentru că a fost foarte rănit, bărbatul a ales să se răzbune și a făcut asta chiar la petrecerea de nuntă, unde toată lumea era de față.

Un cuplu din SUA a trăit cel mai oribil moment chiar la nunta lor. Mirele a aflat că viitoarea lui soție l-a înșelat în nenumărate rânduri și a ales să se răzbune chiar în timpul petrecerii. Cei doi au ajuns au ajuns la restaurant, toată lumea se simțea bine și părea că totul se desfășoară conform planului unei nunți obișnuite. Felurile de mâncare se schimbau, lumea consuma alcool și dansa.

La un moment dat, mirele, pentru a distra invitații a propus un joc. A rugat pe toată lumea să ridice farfuriile din care mâncau și să vadă dacă au un semn roșu pe spatele farfuriilor. Cei care găseau acest semn erau îndemnați să se ridice în picioare. Opt bărbați s-au ridicat în picioare amuzați. Toată lumea credea că urmează o pedeapsă sau o premiere în joacă. Mirele însă a luat microfonul și a arătat cu degetul fiecare bărbat și ce a spus a uimit pe toată lumea!

”Toți acești bărbați s-au culcat cu soția mea de când ne-am logodit”, a spus tare și răspicat mirele.

În acel moment, toți invitații au rămas șocați, iar mirele a anunțat că va anula căsătoria și a ieșit din restaurant.

Fosta iubită a mirelui a apărut îmbrăcată în mireasă

De altfel, acesta nu este singurul caz în care o nuntă poate fi stricată. Se pare că un lucru oribil s-a întâmplat și în China, atunci când fosta iubită a mirelui a apărut îmbrăcată în rochie de mireasă și a căzut în fața acestuia, rugându-l să se întoarcă la ea.

Evenimentul fericit s-a transformat într-un circ total. În timp ce mirele încerca să nu-și scape nevasta din mână și să o îndepărteze pe intrusă, aceasta din urmă nu s-a dat dusă cu una cu două. Fosta iubită a fost auzită strigând „e vina mea” și agățându-se la propriu de fostul ei partener. Ea i-a cerut fostului iubit o nouă șansă.

Acest eveniment s-a petrecut fix când mirele se pregătea să sărute mireasa. Aceasta, șocată și furioasă, a ales să fugă și să scape cumva din momentul stânjenitor din cea mai importantă zi din viața ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: