Redactia.ro
Home » Monden » Imagini nemaivăzute de la nunta Nicoletei Guță! Cum a arătat fiica manelistului în rochie de mireasă

Imagini nemaivăzute de la nunta Nicoletei Guță! Cum a arătat fiica manelistului în rochie de mireasă

GALERIE FOTO (5) Imagini nemaivăzute de la nunta Nicoletei Guță! Cum a arătat fiica manelistului

Nicoleta Guță s-a căsătorit la o vârstă foarte fragedă, iar evenimentul a fost unul dintre cele mai așteptate momente din lumea artiștilor. Cum a arătat fiica lui Nicolae Guță la nunta ei?

Imagini nemaivăzute de la nunta Nicoletei Guță

Nicoleta Guță s-a căsătorit în anul 1995, la o vârstă extrem de fragedă. În urmă cu 26 de ani, fiica lui Nicolae Guță îl făcea pentru prima dată socru mic pe tatăl său, după ce ea și Andrei s-au căsătorit, la Petroșani.

La vremea respectivă, evenimentul a fost unul cu mare fast, nunta Nicoletei Guță era unul dintre cele mai așteptate momente din lumea artiștilor. Cu toate că mireasa avea numai 14 ani la vremea respectivă, iar mirele 19, cei doi au avut parte de un eveniment spectaculos, la care toată lumea s-a adunat, pentru a-i vedea și, mai ales, pentru a vedea ce nuntă de vis a organizat Nicolae Guță, pentru fiica lui.

Imagini nemaivăzute de la nunta Nicoletei Guță! Cum a arătat fiica manelistului

Evenimentul a avut loc într-un restaurant din Petroșani și Nicoleta Guță credea, pe vremea respectivă, că și-a găsit prințul din povești. Artista habar nu avea pe unde o va purta viața și ce surprize îi va rezerva bărbatul căruia îi jurase iubire veșnică.

La nuntă, Nicoleta Guță a avut parte de toate tradițiile. Mireasa a îmbrăcat în ziua cea mare o rochie albă, pompoasă și a purtat tot aurul pe care l-a avut, pentru a-și arăta fala în fața tuturor. Mirele, Andrei Căldărar a avut dolari în piept și invitații le-au adus celor doi la nuntă cadouri extrem de scumpe: de la bani, obiecte pentru casă, dar și cadouri pentru fiecare în parte, în funcție de necesități.

Nicoleta Guță a fost bătută de Andrei Căldărar în noaptea nunții

Nicoleta Guță a avut parte de un mariaj tare nefericit cu Andrei Căldăraru. Relația dintre cei doi nu a fost niciodată una normală și de multe ori, artista a vorbit despre acest lucru cu ochii în lacrimi. Nicolae Guță i-a organizat acesteia o nuntă ca în povești, dar ceea ce nimeni nu știa este faptul că între vedetă și proaspătul soț lucrurile scârțâiau încă din noaptea nunții.

În urmă cu ceva timp, Nicoleta Guță a vorbit cu ochii în lacrimi despre noaptea nunții. Artista a declarat că proaspătul soț căruia îi jurase iubire eternă la vârsta de numai 14 ani a făcut o criză de gelozie, a bătut-o și chiar i-a înjurat mama. Toate acestea s-au petrecut fix în noaptea nunții!

”M-a bătut în noaptea nunţii. Mi-a dat o palmă, a înjurat-o şi pe mama. S-a supărat pentru că primisem un buchet de flori afară şi m-a sărutat amical. A spus că aş fi avut ceva cu persoana care mi-a dat florile. El nu a mai rămas la nuntă, s-a închis în camera de hotel”, a povestit Nicoleta Guţă.