Redactia.ro
Home » Monden » Nepotul lui Nicolae Guță îi calcă pe urme. Cum s-a fotografiat fiul Nicoletei Guță

Nepotul lui Nicolae Guță îi calcă pe urme. Cum s-a fotografiat fiul Nicoletei Guță

GALERIE FOTO (2) Nepotul lui Nicolae Guță îi calcă pe urme

Nepotul lui Nicolae Guță îi calcă pe urme. Nicolae Guță are 11 copiii, dar a încercat pe cât posibil să le ofere acestora tot ce au avut vrut, fără să ducă lipsă de absolut nimic. De asemenea, nici nepoții săi nu duc o viață grea, ba din contră, aceștia sunt învățați cu luxul încă de mici. Vorbim de aceeași situație și în cazul fiulului Nicoletei Guță, care s-a fotografit lângă un bolid scump.

Nepotul lui Nicolae Guță îi calcă pe urme. Cum s-a fotografiat fiul Nicoletei Guță

Nepotul lui Nicolae Guță îi calcă pe urme. Nicolae Guță este unul dintre cei mai cunoscuți și talentați maneliști din țară. Artistul are 11 copii, iar șase dintre ei sunt recunoscuți legal. De-a lungul anilor, Guță a avut multe relații amoroase și scandaluri care i-au stricat la un moment dat, reputația. Narcisa a fost cea care a luptat cel mai mult pentru inima manelistului. Moldoveanca s-a certat cu Beyonce de România, cu care ulterior a căzut la pace, amândouă având câte un copil cu Nicolae Guță. Ei bine, important este că manelistul a știut să-și ocrotească și să-și țină familia unită, chiar dacă nu prea a fost alături de copiii săi.

În prezent, artistul se bucură atât de copii, dar și de nepoți și strănepoți. Fiul Nicoletei, nepotul lui Guță îi calcă pe urme. Nikolas, fiul cel mic al artistei îi calcă pe urmă mamei și bunicului său, dar și fratelui mai mare, care a devenit deja tătic. Dar spre deosebire de domeniul în care activează familia sa, Nikolas vrea cu orice preț să devină un mare fotbalist. Ei bine, până va ajunge acolo unde își va propune, acesta se bucură încă de mic, de lux. Nikolas s-a pozat recent lângă o mașină de lux și a postat imaginea pe rețelele de socializare. Cu toate că nu are un cont de Instagram, pozele au fost postate pe contul mamei sale, Nicoleta Guță, care a vrut să le arate internauților ce băiat norocos are ea. Pentru că fiul său își dorește o carieră de fotbalist, artista i-a construit acestuia un teren de fotbal.

Fiul cel mic al Nicoletei Guta
Nicoleta Guta

Nicoleta Guță este cea mai tânără bunică

La doar 35 de ani, Nicoleta Guță este cea mai tânără bunică din România. Fiul său, Gabriel, în vârstă de 21 de ani a devenit tată de băiat anul trecut. Vedeta este foarte mândră de nepotul ei și se bucură foarte tare pentru fiul ei.

Fiica lui Nicolae Guță se simte o femeie împlinită, după ce a reușit să-și refacă viața și să slăbească 60 de kilograme. Vedeta a decis să divorțeze de primul său soț și să-și contruiască o altă viață alături de copiii ei. La scurt timp după ce s-a chinuit să slăbească, Nicoleta a apelat la ajutorul medicilor, așa că și-a făcut micșorare de stomac. Ulterior, fiica manelistului a slăbit 60 de kilograme, având în prezent o siluetă de invidiat. Mai mult, într-o emisiune Tv, Nicoleta a declarat că se înțelege foarte bine cu tatăl ei, deși în urmă cu câțiva ani cei doi s-au certat pentru că aceasta a decis să divorțeze, ceea ce în tradiția țiganilor, acest lucru este interzis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: