Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Un mire și-a dat de gol mireasa, în fața invitaților, că l-a înșelat. Le-a arătat pe un proiector imagini din dormitor

VIDEO Un mire și-a dat de gol mireasa, în fața invitaților, că l-a înșelat. Le-a arătat pe un proiector imagini din dormitor

Un mire și-a dat de gol mireasa, în fața invitaților, că l-a înșelat. Le-a arătat pe un proiector imagini din dormitor

Imaginile din timpul unei nunți au devenit virale și preluate în presa din toată lumea. Mirele a dat-o de gol pe aleasa lui că l-a înșelat. Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unui proiector, în fața tuturor invitaților, care au rămas șocați pe bună dreptate.

Un mire și-a dat de gol mireasa, în fața invitaților, că l-a înșelat. Le-a arătat pe un proiector imagini din dormitor

Un bărbat a simțit nevoia să se răzbune într-un mod care a șocat pe foarte mulți. El i-a dezvăluit miresei lui că a aflat că-l însela, chiar cu cumnatul lui, în fața tuturor invitaților veniți la nunta lor. Nuntașii tinerilor căsătoriți au priviți șocați o scenă din dormitor, proiectată pe ecranul imens din sala de evenimente, în care mireasa apărea cu soțul surorii partenerului ei în anumite ipostaze.

În momentul când a văzut ce se întâmplă, mireasa a aruncat în mire cu buchetul de flori, iar bărbatul a împins-o și i-a strigat: „Chiar crezi că nu știam despre asta?”.

Întâmplarea s-a petrecut în 2019, în China, dar s-a viralizat de curând. Clipul a fost recent distribuit pe TikTok și a strâns milioane de vizualizări, plus mii de comentarii, conform New York Post.

„Mirele a redat un videoclip în care soția lui îl înșela cu soțul cumnatei ei însărcinate”, se arată în textul care însoțește imaginile.

Cei mai mulți dintre internauți au fost de partea bărbatului înșelat.

„Cea mai bună răzbunare în fața familiei și a prietenilor lor”, a scris cineva într-un comentariu pe TikTok.

Alte persoane au fost însă confuze și nu au înțeles de ce mirele a mers mai departe cu nunta, întrucât scenele devenite virale au avut loc la petrecerea de după ceremonie. La vremea respectivă, mirii erau împreună de doi ani. Publicația Asia One a relatat, la acel moment, că mireasa și-a motivat gestul prin nevoia de a se refugia în brațele cuiva, după ce ar fi fost victima abuzului domestic în relația cu iubitul ei. Lucrurile au evoluat însă într-un amantlâc, așa că mirele a simțit nevoia să o umilească public pe mireasa lui, ca să se răzbune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: