Redactia.ro
Home » Știri » Un moment emoționant va avea loc la partida România-Spania de joi

Un moment emoționant va avea loc la partida România-Spania de joi

Un moment emoționant va avea loc la partida România-Spania de joi

Moment de suflet va avea loc pe Arena Națională, la meciul România-Spania, în memoria fiicei fostului selecționer iberic Luis Enrique.

Un moment emoționant va avea loc la partida România-Spania de joi

Joi, 5 septembrie, va avea loc partida România-Spania care va avea un moment plin de tristețe și emoție. Înaintea partidei din preliminariile EURO 2020 care va avea loc pe Arena Națională, se va ține un moment de reculegere, iar toți jucătorii vor purta banderole negre. Fiica de 9 ani a fostului selecționer iberic Luis Enrique a decedat din cauza cancerului osos, motiv pentru care Federația Română de Fotbal a anuțat că vor ține un moment de reculegere în amintirea micuței.

Federaţiile de Fotbal din Spania şi România au primit acordul UEFA pentru a-şi manifesta susţinerea pentru Luis Enrique. Fostul internaţional şi selecţioner spaniol care a trece printr-o cumplită suferinţă în urma decesului fiicei sale. Astfel, la partida de joi, va fi ţinut un moment de reculegere. Iar jucătorii ambelor echipe vor purta banderole negre. Estamos contigo, Luis Enrique!”, a transmis FRF, miercuri.

Xana s-a luptat cinci luni cu o boală incurabilă

Luis Enrique a postat un mesaj pe pagina oficială de Twitter, în care anunța decesul fiicei sale, Xana, de doar 9 ani. Acesta le mulțumește doctorilor pentru dedicarea cu care s-au implicat pentru a trata pe micuța Xana. Fetița lui Enrique a murit la vârsta de 9 ani, după ce în ultimele cinci luni s-a luptat cu cancerul osos. Fostul selecționer al naționalei Spaniei și-a luat pauză de la antrenorat pentru a fi alături de familie. Postul său a fost preluat din iunie 2019 de Robert Moreno.

Mari fotabliști precum Lionel Messi și David De Gea, și-au exprimat condoleanțele și au declarat că îl susțin pe antrenorul spaniol. De asemenea, mai multe cluburi au transmis mesaje de susținere pentru Luis Enrique.

Luis Enrique a îmbrăcat tricoul naționalei de 62 de ori, fiind unul dintre cei mai buno jucători ai Spaniei. Fotbalistul a evoluat la Real Madrid și Barcelona, și a câștigat trofee alături de ambele echipe. După ce s-a retras din fotbal, acesta a devenit un antrenor de mare succes, câștigând Liga Campionilor cu Barcelona în 2015.

Citeste si:Guimaraes – FCSB! Cel mai important meci pentru echipa lui Becali!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: