Redactia.ro
Home » Știri » Un nou anunț de pe piața imobiliară din Cluj face furori. Cum arată „apartamentul situat la casă” și ce preț fantastic cere proprietarul

Un nou anunț de pe piața imobiliară din Cluj face furori. Cum arată „apartamentul situat la casă” și ce preț fantastic cere proprietarul

GALERIE FOTO (3) casa cluj napoca

Un anunț din domeniul imobiliarelor, tot din Cluj-Napoca, din zona în care celebra garsonieră de 11 metri pătrați a ajuns să facă furori în mediul online, a început să atraga atenția internauților. De această dată este vorba despre un apartament situat la casă. Dacă vă întrebați cum este posibil așa ceva, vă oferim detaliile în articolul de mai jos.

Cum arată „apartamentul situat la casă” din Cluj-Napoca

Concert, este vorba despre anexa unui bloc, descrisă pe site-ul specializat în domeniul imobiliar ca fiind un „apartament situat la casă”. Locuința respectivă este descrisă la superlativ, deși pozele atașate nu sunt, nici pe departe, la fel de idilice. Anexa reprezintă „apartament cochet, cu beneficiile pe care le aduce o casă individuală cum ar fi liniște şi intimitate”, conform anunțului. Apartamentul, parcă desprins din filmele de groază, este scos la vânzare pentru suma de 50.000 de euro.

apartament situat la casa

 propunem spre vânzare, apartament situat la casă, pe strada Horea, într-o curte comună retrasă de la stradă și ferită de zgomotul cotidian. Apartamentul se află într-o zonă bunăîn apropierea tuturor punctelor de interes, cum ar fi magazine, școlistații pentru mijloacele de transport în comun și facultăți

Apartamentul are o suprafață utilă de 26 mp, și dispune de următoarea compartimentare;

– 1 dormitor;

– 1 bucătărie;

– 1 baie;

– 1 hol;

– 1 pod.

Finisajele în apartament sunt clasice, și necesită renovare. Apartamentul dispune de ferestre termopane și toate utilitățile.  Recomandăm acest imobil pentru cine își dorește un apartament cochet, cu beneficiile pe care le aduce o casă individuală, cum ar fi liniște și intimitate. În jurul apartamentului sunt dispuși 15 mp de teren, care pot fi îngrădiți și astfel dobandindu-se intimitate absolută, prin ridicarea unui gard.

Odată cu renovarea apartamentului, acesta se poate extinde și în podul imobilului, pentru a căștiga încă una sau doua încăperi!”, se arată în anunțul care a stârnit amuzamentul internauților.

garsoniera cluj napoca
Așa arată bucătăria apartamentului

Garsonieră cu baia amplasată în debara. O altă minune imobiliară din Cluj-Napoca

În luna martie a anului curent, un anunț imobiliar din Cluj-Napoca a ajuns să se viralizeze. Piața imobiliară din Cluj continuă să ofere surprize neașteptate: după ce a fost scoasă la vânzare o garsonieră de 11 metri pătrați la prețul de 37.000 de euro, a apărut o altă garsonieră, de 16 metri pătrați, cu toaleta amplasată în dulap, care este pusă la vânzare la prețul de 53.000 de euro! Ce oferă celui care o va cumpăra? O experiență inedită de trai și posibilitatea de a-și învinge claustrofobia, dacă suferă de așa ceva!

Situată în centrul orașului, garsoniera este departe de a fi o proprietate luxoasă. De fapt, aceasta este foarte mică și aglomerată, cu bucătăria amplasată într-un colț al camerei și dotată doar cu o masă, o chiuvetă și o friteuză. În plus, toaleta mică a fost plasată într-un fel de depozit, cu uși lamelare asemănătoare cu cele ale unui dulap, pentru a permite circulația aerului, probabil din cauza absenței unei ferestre care să asigure aerisirea în mod corespunzător.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: