Redactia.ro
Home » Monden » Un nou capitol. Ce este nou în viața Teodorei și a lui Alex de la „Insula Iubirii”

Un nou capitol. Ce este nou în viața Teodorei și a lui Alex de la „Insula Iubirii”

Alex si Teo de la Insula Iubirii

Teodora și Alex au reprezentat singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii și, ca în orice relație – mai mult sau mai puțin solidă – există urcușuri și coborâșuri. Deși au decis la un moment dat să se despartă, viața celor doi a luat o întorsătură și le-a oferit un nou capitol. Iată despre ce este vorba.

Ce a apărut nou în viața Teodorei și a lui Alex de la „Insula Iubirii”

Au fost pe punctul de a se despărți, dar s-au împăcat, pentru că așa-i în viață. Totodată, Teodora și Alex se bucură acum de un lucru care o să le dea existența peste cap, în sensul bun: vor deveni părinți pentru întâia dată. Teodora este însărcinată în șase luni și va naște o fetiță.

„Am stat separați câteva zile, după ce ne-am întors. Ușor, ușor am început să discutăm, să explicăm lucrurile. (…) Vestea că vom fi părinți, cred că am trecut la nivelul de magie, la nivelul de miracol. Până la urmă ce este copilul, decât magie la puterea în cuplu. Consider că această sarcină a contribuit, adică a venit mai repede împăcarea, dar oricum ne împăcam’’, a spus Alex, conform SpyNews.

Teodora de la „Insula Iubirii”: „Sarcina a contribuit foarte mult la împăcarea noastră”

Teodora a mărturisit că la întoarcerea de pe Insulă a aflat că e însărcinată aproape în 2 luni. Ceea ce înseamnă că aceasta era, la momentul plecării pe insulă, însărcinată într-o lună și câteva zile.

„Mi-am făcut un test că nu mă simțeam bine. Nu mi-a venit să cred. Nu s-a întâmplat într-un an și s-a întâmplat acum. A fost, așa, ca un șoc pentru amândoi, dar el s-a bucurat foarte mult. Sarcina a contribuit foarte mult la împăcarea noastră că e un copil, ne gândim la el, nu ne mai gândim la noi’, a spus și Teodora.

Cei doi nu ar vrea să facă nuntă deoarece Teodorei nu îi place acest tip de eveniment. Tânăra are 19 ani, iar partenerul ei, Alex, are 31 de ani. Formează o relație încă de când ea era minoră, iar în prezent, sunt căsătoriți doar civil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: