Redactia.ro
Home » Știri » Un nou cutremur cu magnitudinea 5,6 a zguduit Turcia! Cad din nou clădiri în zonele deja afectate

Un nou cutremur cu magnitudinea 5,6 a zguduit Turcia! Cad din nou clădiri în zonele deja afectate

Cutremur în Turcia

Un nou cutremur cu magnitudinea 5,6 a zguduit Turcia! Seismul s-a produs în zonele deja afectate. Iată toate detaliile!

Un nou cutremur cu magnitudinea 5,6 a zguduit Turcia

Un nou cutremur cu magnitudinea 5,6 a lovit Turcia!  Mai multe clădiri se prăbușesc în sudul Turciei, la trei săptămâni după ce un cutremur catastrofal, cu magnitudinea de 7,8,  a devastat regiunea, provocând prăbușirea multor clădiri.

Cutremurul de astăzi a avut loc în orașul Yesilyurt din provincia Malatya, potrivit agenția de gestionare a dezastrelor din țară.

Primarul din Yesilyurt, Mehmet Cinar, a declarat pentru televiziunea HaberTurk că în oraș s-au prăbușit deja câteva clădiri.

Malatya s-a numărat printre cele 11 provincii turcești care au fost puternic afectate de cutremurul cu magnitudinea de 7,8 care a devastat părți din sudul Turciei și nordul Siriei pe 6 februarie.

Acel cutremur a dus la peste 48.000 de morți în ambele țări, precum și la prăbușirea sau deteriorarea gravă a 173.000 de clădiri în Turcia.

AFAD, agenția de gestionare a dezastrelor din Turcia, a declarat că aproape 10.000 de replici au lovit regiunea afectată de cutremur începând cu 6 februarie, potrivit wsaz.com.

Bilanțul deceselor în urma cutremurelor care au lovit Turcia și Siria

Numărul persoanelor ucise în urma cutremurelor care au lovit Turcia și Siria la începutul acestei luni a depășit 50.000, potrivit ultimelor cifre furnizate de cele două țări.

Numai în Turcia, 44.218 persoane au murit în urma cutremurelor, a anunțat vineri Autoritatea de gestionare a dezastrelor și a situațiilor de urgență din această țară (AFAD), în timp ce ultimul bilanț anunțat în Siria a fost de 5.914 morți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: