Redactia.ro
Home » Sport » Un nou „decar” la națională! Ce formula de joc va folosi Cosmin Contra

Un nou „decar” la națională! Ce formula de joc va folosi Cosmin Contra

Un nou decar la națională

A fost ales un nou „decar” la națională pentru meciul din această seară cu Spania, din preliminariile Euro 2020.

Tricolorii și-au ales numerele pe care le vor purta în această seară. Alexandru Maxim va avea tricolul cu numărul 10, față de meciul cu Norvegia, când Gicu Grozav a avut acest număr. Deocamdată selecționerul nu a decis ce formula de joc va folosi.

“Acum eu poate încerc să aduc o surpriză în alcătuirea echipei, dar probabil ei se așteaptă la asta. Voi vedea, am încercat să lucrez ceva diferit, în sensul altui sistem”, a declarant Cosmin Contra la conferința de presă.

Pentru a păstra șanse reale de calificare, naționala României are nevoie de un rezultat pozitiv. Meciul cu Spania se joacă de la ora 21.45, cu casa închisă.

Numerele alese de jucătorii naționalei

1. Ionuț Radu, 2. Romario Benzar, 3. Alin Toșca, 4. Adrian Rus, 5. Ionuț Nedelcearu, 6. Vlad Chiricheș, 7. Gheorghe Grozav, 8. Nicolae Stanciu, 9. George Pușcaș, 10. Alexandru Maxim, 11. Ianis Hagi, 12. Ciprian Tătărușanu, 13. Claudiu Keșeru, 14. Adrian Păun, 15. Paul Anton, 16. Florin Niță, 17. Ciprian Deac, 18. Răzvan Marin, 19. Mihai Bordeianu, 20. Florin Ștefan, 21. Dragoș Grigore, 22. Alexandru Cicâldău, 23. Florin Andone

Naționala Spaniei s-a antrenat pe Arena Națională

Ibericii au făcut antrenamentul oficial înainte meciului cu România, pe Arena Națională.

Căpitanul Sergio Ramos a făcut spectacol. Și-a etalat multiplele tatuajele. Jucătorul lui Real a apelat la ajutorul colegului său Jordi Alba pentru a-și putea ridica mânecile tricoului și pantalonii. Tânărul jucător al lui Dinamo, Andreas Mihaiu a fost present la antrenament și a reușit să-și facă o fotografie cu Ramos.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤️🇪🇸⚽️

O postare distribuită de Andreas Mihaiu (@andreas.m98) pe

Gazon praf după antrenamentele oficiale

După antrenamentele naționalelor României și Spaniei, gazonul de pe Arena Națională este într-o stare foarte proastă. Au început deja să sară bucăti din el. Totuși cei care îngrijesc gazonul spun că este ceva perfect normal să sară fire de iarbă, pentru că este natural. 240.000 de euro s-au investit în noul gazon de pe Arena Națională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: