Redactia.ro
Home » Știri » Un nou deces cauzat de gripă. Un băiat de 12 ani din București a murit

Un nou deces cauzat de gripă. Un băiat de 12 ani din București a murit

Un nou deces cauzat de gripă. Un băiat de 12 ani din București a murit

Un nou deces cauzat de gripă. Un băiat de 12 ani din București a murit. Bilanțul noului sezon de gripă a ajuns la zece decese. Copilul nu a fost vaccinat anti-gripal.

Un nou deces cauzat de gripă. Un băiat de 12 ani din București a murit

Potrivit Mediafax, Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transisibile au anunțat că bilanțul noului sezon de gripă a ajuns la zece decese. Un băiat îm vârstă de 12 ani din București a murit, fără a avea probleme de sănătate cunoscute. Acesta nu a fost vaccinat anti-gripal.

Medicii au confirmat că băiatul avea virusul gripal tip A. Până astăzi, apăreau doar nouă decese din cauza gripei, din Dâmbovița, Hunedoara, Argeș, Sibiu, Bistrița-Năsăud, Prahova și București.

Anul trecut, 199 de oameni au murit din cauza virusului gripal. Autoritățile au anunțat astăzi că România a înregistrat prima săptămână epidemică din acest sezon, dar asta nu înseamnă că în țară a fost declarată epidemia de gripă.

România a descoperit vaccinul anti-coronavirus. Dr. Virgil Păunescu a dezvăluit soluția

Directorul Institutului OncoGen din Timișoara, profesorul și doctorul Virgil Păunescu a declarat că cercetătorii români au început să descopere o soluție împotriva contravirusului din China.

„Noi am început să studiem un alt mod de abordare a vaccinurilor, de la ultima epidemie de Ebola, când ne-am gândit că vaccinul, prin metodele tradiţionale de obţinere de până acum, nu va fi posibil pentru că vaccinologia, cu vechile ei metode, şi-a cam atins limitele”, a explicat doctorul Păunescu, după cum arată DC News. „Nu vă pot spune, acum, dacă un vaccin de masă va merge sau nu. Dacă mergea, ar fi apărut deja”, a explicat dr. Paunescu.

Dr. Păunescu a declarat că este vorba despre un vaccin individualizat proporțional. Dar, România nu dispune momentan de aparatura necesară pentru a dezvolta mai repede acest vaccin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: