Redactia.ro
Home » Știri » Un nou dosar penal în cazul Floreasca. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 au făcut anunțul

Un nou dosar penal în cazul Floreasca. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 au făcut anunțul

Un nou dosar penal în cazul Floreasca. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 au făcut anunțul

Un nou dosar penal în cazul unui al doilea pacient ars la Floreasca. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 fac cercetări penale în cazul celui de-al doilea pacient care ar fi fost ars în sala de operație de la Spitalul Floreasca.

Un nou dosar penal în cazul Floreasca. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 au făcut anunțul

Conform unui comunicat al procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1, s-a deschis un dosar penal în cazul celui de-al doilea presupus pacient ars la Spitalul Floreasca.

La data de 08.01.2020, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 București a fost înregistrat un alt dosar penal având ca obiect sesizarea din oficiu având ca obiect sesizarea din oficiu privind faptul că în cadrul spitalului Clinic de Urgență București un pacient care a fost operat în luna martie 2019 în sala de operații pentru bolnavi cronici a suferit arsuri în timpul intervenției chirurgicale”, anunță Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1.

Audierile în cazul pacientei arse pe masa de operații de la Floreasca

Ancheta în cazul femeii arse în sala de operație de la Spitalul Floreasca continuă. Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei au audiat, miercuri mai mulți asistenți medicali și medici rezidenți de la unitatea medicală. Serviciul de Investigații Criminale s-a sesizat din oficiu, marți, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea acestei situații.

După cel de-al doilea incident, nu a fost depusă nicio plângere, dar reclamația a fost depusă de pacient după ce a aflat de cazul femeii arse. De asemenea, ministrul Sănătății a precizat că investighează un al doilea caz de pacient ars în sala de operație la spitalul Floreasca.

Femeia în vârstă de 66 de ani care a fost arsă în timp ce era operată la Spitalul Floreasca, a murit după o săptămână de la incident. Chirurgul șef, Mircea Beuran a fost demis luni din funcție.

Citeste si:Ce se întâmplă cu alocațiile în 2020? Declarațiile premierului Ludovic Orban

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: