Redactia.ro
Home » Monden » Un nou personaj în Las Fierbinți? Smiley a surprins cu ultima lui postare

Un nou personaj în Las Fierbinți? Smiley a surprins cu ultima lui postare

Un nou personaj în Las Fierbinți? Smiley a surprins cu ultima lui postare

Un nou personaj în Las Fierbinți? Smiley a atras atenția fanilor cu o nouă postare pe pagina lui de Facebook. Cum s-a afișat acesta?

Un nou personaj în Las Fierbinți? Smiley a surprins cu ultima lui postare

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Cântărețul este cunoscut pentru postările sale amuzante. Recent, acesta a creat o serie de controverse după ce a postat o fotografie în care apare cu Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Geanina în serialul de la Pro TV, ”Las Fierbinți”.

Acesta a editat o fotografie în care ”Geanina” apare cu Giani. Smiley a profitat de moment și a editat imaginea, punându-și capul lui în locul celui al lui Giani. De asemenea, acesta a pus și la descriere ”haterii vor spune că este photoshop”, lucru care a iscat mult amuzament în comentariile artistului.

”Dumnezeule! L-ai decapitat pe Geani!”/ ”Japoniaaaaa! Stai sa te vadă Dorel!”/ ”Ce bine ți stă între 2 „găinușe”” deștepte.. frumoase care ne fac viața frumoasă.. Bravo..lasă lumea să vorbească Ăsta i rostul ei”/ ”Te vede Ginuta adio ciorbica”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de fanii artisului.

Cum arată soția lui Dorel din Las Fierbinți

Dorel din ”Las Fierbinți” are o soție foarte frumoasă în viața reală, pe nume Anamaria. Mihai Rait nu este doar soț, este și tată. Mihai Rait și soția au fost surprinși de către paparazzi Cancan.ro în zona parcului Herăstrău din Bucureşti.

Mihai Rait și Anamaria se aflau alături de băiețelul lor, o apariţie rară a acestora împreună. Și-au parcat un Porsche Cayenne, lângă parc, iar apoi toți trei s-au îndreptat spre intrare pentru a petrece câteva ore în natură. Anamaria și Mihai Rait s-au căsătorit în aprilie 2017, nașii lor fiind Mihai Bobonete și soția acestuia, Cătălina. După un an de la nuntă, Anamaria a născut un băiețel.

“Este cea mai frumoasă femeie şi cea mai frumoasă zi pe care am trăit-o până acum“, a mărturisit actorul, imediat după ce ofiţerul stării civilă i-a declarat “Soţ şi soţie”. Dorel din ”Las Fierbinți” a povestit cum a cunoscut-o pe Anamaria.

Mihai Rait și soția sa, s-au născut la un spectacol al actorului, de stand-up comedy. Atunci au descoperit că erau și vecini de blocuri.

“Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie. Noi încă nu am năşit, însă de abia aştept. Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis, haide băi să ne şi năşim, să ne înrudim. E bine că am rămas o familie de când suntem noi mici şi până acum. Suntem mereu împreună. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole”, declara Mihai Răit, în urmă cu un an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: