Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un nou post TV face furori în România. Ce canal de televiziune a înlocuit, anunțul e oficial

Un nou post TV face furori în România. Ce canal de televiziune a înlocuit, anunțul e oficial

Se închide Orange Sport

Într-un anunț oficial făcut de Clever Media, unul dintre trusturile media de prestigiu din România, iubitorii de istorie au primit o veste entuziasmantă, s-a lansat un nou post de televiziune dedicat în exclusivitate pasionaților de istorie din țară. Prima History a fost prezentată publicului pe data de 7 decembrie 2023, înlocuind astfel fostul canal CinemaEst în rețeaua abonaților Digi.

Un nou post TV face furori în România

Prima History, denumirea noului canal, promite o abordare fresh și captivantă a explorării trecutului, invitând telespectatorii să descopere și să înțeleagă istoria într-un mod autentic și clar. Cu un accent pus pe diversitatea conținutului, canalul se angajează să ofere filme artistice, documentare românești valoroase cu tematică istorică, emisiuni de tip magazin și dezbateri interactive la care vor participa specialiști de renume, profesori universitari și academicieni.

Într-un mediu media saturat de talk-show-uri hiperbolice, Prima History își propune să readucă în prim plan tonul academic și dezbaterea de idei. Adrian Bucă, manager de proiect pentru Prima History, a subliniat că redactorii de la publicații de specialitate și profesorii de la Facultățile de Istorie din cele mai importante universități din țară vor fi implicați în procesul editorial. De asemenea, parteneriatele cu producătorii de film documentar din România promit să aducă în atenția publicului opere de calitate.

Ce canal de televiziune a înlocuit, anunțul e oficial

Schimbarea la nivel de licență a avut loc la 30 de zile de la acceptarea propunerii Clever Media de către Consiliul Național al Audiovizualului. Licența postului CinemaEst a fost înlocuită cu licența pentru Prima History, deschizând calea pentru o nouă eră a televiziunii dedicate istoriei.

De asemenea, Prima History nu va fi limitată doar la documentare, ci va include și seriale și filme, transformându-se în Nostalgia TV. Această schimbare de tematică va aduce în casele telespectatorilor conținut variat și captivant. Prima History va difuza atât producții autohtone, cât și internaționale, semnând parteneriate cu nume precum Blue Ant International, o casă de distribuție cunoscută pentru serialele și filmele documentare de calitate.

În luna septembrie, reprezentanții Blue Ant International anunțau semnarea de contracte cu televiziuni din România pentru difuzarea de seriale și filme documentare. Acest parteneriat promite să ofere telespectatorilor Prima History o varietate bogată de conținut, consolidând astfel poziția canalului în peisajul media românesc, potrivit Media-Max.ro.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: