Redactia.ro
Home » Știri » Dispare un post TV celebru! A marcat copilăria multora dintre noi

Dispare un post TV celebru! A marcat copilăria multora dintre noi

Postul de televiziune VH1 va dispărea din România. Va fi înlocuit cu denumirea de MTV 00s. Totodată, intervine o schimbare nu doar în acest sens, ci și în ceea ce privește muzica difuzată.

Dispare un post TV celebru! A marcat copilăria multora dintre noi

VH1, renumitul post TV de muzică se va numi MTC oos. Decizia a fost luată după ce MTV a aniversat 40 de ani. De asemenea, nu se va mai difuza frecvent muzică din anii ’90, ci mai mult din perioada anilor 2000-2010.

Dani California, de la Red Hot Chili Peppers a fost ultima melodie difuzată de VH1. Compania Viacom deține noul post TV, dar și Comedy Central, TeenNick (fostul Paramount Channel), dar şi MTV şi Nickelodeon, scrie evz.ro

Când a apărut pentru prima oară VH1

VH1 a apărut pentru prima oară în anul 1994. Din 2002, s-a lansat canalul pan-european oficial, după ce s-a separat de postul britanic HV100s UK.

O altă televiziune importantă a dispărut din România

Paramount Channel a dispărut din România la începutul anului 2021. Multe dintre emisiunile difuzate pe acest canal au fost preluate de Comedy Central, postul TV deținut de compania Viacom. „Este finalul unei călătorii. Paramount Channel se va închide în ianuarie. Dar filmele voastre preferate vor găsi o nouă casă, la Comedy Central”, au spus reprezentanții postului.

Paramount Channel difuza unele dintre cele mai îndrăgite filme de către cinefili. În România, postul TV a apărut în anul 2014. Primul satelit de cablu care l-a emis a fost Digi Satelit, după care a ajuns în grila de programe a Telekom, Vodafone și Orange. Paramount Channel a apărut pentru prima oară în anul 2012, în Spania, iar în 2013 în Franța. Din 2021, a apărut și în Rusia și Ungaria.

Paramount Channel a fost înlocuit cu TeenNick, post de televiziune dedicat adolescenţilor. TeenNick difuzează seriale de comedie, dramă și acțiune, precum: ”iCarly”, „The Thundermans”, „Noobees”, „I am Frankie”, „School of Rock” şi „Victorious”.

„Observăm o tendinţă de creştere constantă a popularităţii televiziunilor noastre pentru copii. De aceea, suntem foarte încântaţi să adăugăm TeenNick în familia de branduri Nick, care se numără deja printre cele mai vizionate portofolii de programe pentru copii din România”, a spus Gábor Harsányi, vicepreşedinte şi director general al ViacomCBS Networks Europa Centrală şi de Est.

Se închide postul Paramount Channel din ianuarie 2021 | Dotto TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: