Redactia.ro
Home » TV » Horia Vârlan revine pe micul ecran cu o nouă emisiune! Cu ce post TV a semnat cheful bucătar

Horia Vârlan revine pe micul ecran cu o nouă emisiune! Cu ce post TV a semnat cheful bucătar

Horia Vârlan

Veste bună pentru toți fanii lui Horia Vârlan! Îndrăgitul prezentator TV va reveni pe sticlă cu o nouă emisiune, tot la Prima TV. Acesta a vorbit despre regulile concursului și despre rolul lui în cadrul acestui nou show de televiziune.

Horia Vârlan revine la televizor. Are din nou propria emisiune la Prima TV

După ce în anul 2019 gazda emisiunilor de gătit de la Prima TV spunea adio postului, iată că un an mai târziu acesta a semnat, din nou, un contract cu televiziunea.

Emisiunea la care va fi jurat Horia Vârlan se numește „Alege rețeta națională” și are la bază rețetele cu care concurenții vin în platou. Cea mai bună dintre ele, câștigă.

„Este prima competiție de bucate tradiționale românești și este altceva decât restul show-urilor culinare văzute până acum în România. Este un concurs, dar nu atât între cei care gătesc, ci între rețetele lor. Care rețete, musai, trebuie să fie tradiționale, să reprezinte zona, locul unde s-a născut fiecare concurent. În fiecare episod vom avea trei concurenți din zone diferite ale țării, toți pasionați de gătit, dar nu bucătari profesioniști. Ei vor găti pe rând, fiecare acasă la el și asistat de ceilalți doi, care la final, după degustare, îi notează preparatele. Voi puncta și eu ce voi gusta, iar în final va fi o singură rețetă câștigătoare – rețeta natională a episodului. Dincolo de rețete, vom descoperi sau vom redescoperi cât de frumoasă e țara asta a noastră, câte locuri sunt de văzut și câți oameni minunați duc mai departe obiceiuri și meșteșuguri de altădată. Și, adevărat vă zic: vom avea mult de călătorit, de admirat și de gustat”, a explicat Horia Vârlan, în cadrul unui interviu.

Care sunt regulile noului concurs culinar de la Prima TV

Și de această dată, Horia Vârlan este în postura de jurat, iar el va degusta preparatele concurenților și le va da note.

„În primul rând trebuie spus că în emisiune se întrec trei concurente ori concurenți din zone diferite ale țării, ei gătind câte două preparate specifice locului unde s-au născut. Bun! La începutul emisiunii, concurenții vor fi prezentați, iar apoi vom călători spre primul dintre cei trei, pe drum vom vedea și frumusețile zonei și vom mai povesti despre una ori alta. După ce am am ajuns la primul concurent îl vom vedea gătind, supravegheat și, câteodată, ajutat de ceilalați doi, apoi vom gusta din ce a gătit și adversarii vor aprecia prin note prestația celui în cauză. se petrece și în cazul celorlalți doi concurenți, iar în final voi juriza concursul și după stabilirea clasamentului voi înmâna premiul câștigătorului din acea săptămâna a Rețetei naționale”, a spus bucătarul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: