Redactia.ro
Home » Homepage » De ce a plecat, de fapt, Florin Călinescu de la PRO TV. Actorul își face propriul post de televiziune

De ce a plecat, de fapt, Florin Călinescu de la PRO TV. Actorul își face propriul post de televiziune

GALERIE FOTO (2) De ce a plecat, de fapt, Florin Călinescu de la PRO TV.

De ce a plecat, de fapt, Florin Călinescu de la PRO TV. În urmă cu câteva săptămâni, Florin Călinescu anunța că și-a încheiat contractul cu trustul de televiziune, lăsându-i pe telespectatori complet șocați.  Acum, vedeta tv a postat pe Facebook un mesaj în care mărturisește că își va face propria televiziune.

De ce a plecat, de fapt, Florin Călinescu de la PRO TV. Actorul își face propriul post de televiziune

De ce a plecat, de fapt, Florin Călinescu de la PRO TV. Spre surprinderea tuturor, Florin Călinescu a părăsit trustul de televiziune PRO TV. În urmă cu câteva săptămâni, fostul jurat de la Românii au Talent anunța pe contul său de Facebook că a luat decizia de a pleca, fără a-și argumenta hotărârea. Ei bine, Florin Călinescu a spulberat misterul și a spus care a fost, de fapt, motivul plecării de la PRO TV.

Actorul a postat un nou mesaj pe Facebook în care declara că își va deschide propria televiziune. ”Cine crede că poate avea un drum în televiziune. Orice meserie. Prezentator/ prezentatoare. Producător/ producătoare. Și așa mai departe. Imagine. Sunet. Costume. Decor. Machiaj. Redactor. Regie. Artistică și sau montaj. Voce. Vânzări. Juridic. Hr. Șoferi. Coafeze. Casting. Scenariști. Computere. Grafică. Promo. Reporteri. Și câte altele… Putei să trimitei cv. Materiale filmate și orice altă formă de recomadare pe pagină mea de chat a fb. Va garantez seriozitate. Sinceritate. Facem o tv. ( mai multe) 100% româneasca. Va ofer garanția calității, nu a altor criterii. Obligații. Neamuri. Etc. Plus numărul de telefon. Adaug. La anumite treburi: materiale filmate. Fotografii.”, este mesajul publicat de Florin Călinescu pe rețeaua de socializare.

Florin Calinescu isi face propria televiziune

Florin Călinescu, mai bine de două decenii la PRO TV

Florin Călinescu a intrat în juriul show-ului Românii au talent în 2015, în locul lui Constantin Cotimanis. „Am dat concurs și, dintre mai mulți concurenți, m-am mirat și că eu că am avut ocazia. Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Mă întrebau pe stradă ce fac și când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare„, spunea la inceput Florin Calinescu.

Nu a fost pentru prima oară când actorul pleacă de la Pro Tv, după cum a și recunoscut. „Chiar de două ori am plecat de la ProTV. Dacă am plecat atunci când era bunul meu prieten Adrian Sârbu, vă daţi seama că acum nu mai există niciun considerent de natura celor de atunci: prietenie de o viaţă, muncă făcută împreună”, a spus acesta.

Florin Călinescu este unul dintre oamenii care au scris primele pagini din istoria postului PRO TV, iar în 1995 a debutat ca prezentator al emisiunii matinale, după care a moderat mai multe emisiuni, precum „Chestiunea Zilei”, „Te uiţi şi câştigi”. „Nu am obosit de atâta ProTV pentru că atunci când mă duc la muncă eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine pentru că pot să-mi închipui doar eu. Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țină ani de zile. Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici pe colo”, spunea, în urmă cu câteva săptămâni, Florin Călinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: