Redactia.ro
Home » Monden » Florin Calinescu, atac dur la adresa PRO TV! Cum a reușit omul de televiziune să “demonteze” celebra televiziune în doar câteva cuvinte

Florin Calinescu, atac dur la adresa PRO TV! Cum a reușit omul de televiziune să “demonteze” celebra televiziune în doar câteva cuvinte

Florin Călinescu a renuntat la PROTV

Vestea prin care Florin Călinescu își anunță plecarea de la PRO TV a luat pe toată lumea prin surprindere. Prezentatorul nu s-a sfiit să spună care este motivul plecării cu toate că acest lucru ar lovi în imaginea postului de televiziune.

Florin Călinescu, atac dur la adresa PRO TV

Florin Călinescu nu s-a sfiit să „lovească” în PRO TV imediat după ce și-a anunțat demisia. Prezentatorul a avut câteva replcii acide la adresa postului TV și la adresa lui Adrian Sârbu. Florin Călinescu a negat că motivul ar fi fost beneficiile salariale pe care le avea.

Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere fianciară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta. Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera.„,a spus Florin Călinescu.

Care a fost motivul plecării

Florin Călinescu și-a expus public părerea tranșantă despre postul de televiziune căruia i-a fost loial ani buni. Acesta susține că PRO TV nu mai este deloc ce era acum 20 de ani, iar acum acest post reprezintă un canal de filme cu ceva publicitate.

Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există. „, a mai continuat Florin Călinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: