Redactia.ro
Home » Monden » Un nou scandal s-a iscat între Petre și Călin Geamabașu. Ce declarații a făcut Călin privind acuzațiile pe care i le-a adus tatăl său

Un nou scandal s-a iscat între Petre și Călin Geamabașu. Ce declarații a făcut Călin privind acuzațiile pe care i le-a adus tatăl său

Un nou scandal s-a iscat între Petre și Călin Geamabașu. Ce declarații a făcut Călin privind acuzațiile pe care i le-a adus tatăl său

Scandaluri dintre Călin și Petre Geambașu sunt departe de a se fi terminat! Petre Geamabașu a lansat din nou un șir de acuzații acide la adresa fiului său. 

Un nou scandal s-a iscat între Petre și Călin Geamabașu. Ce declarații a făcut Călin privind acuzațiile pe care i le-a adus tatăl său

Atunci când toată lumea credea că Petre și Călin Geambașu s-au împăcat, iată că Petre a lansat din nou un șir de acuzații acide la adresa fiului său. Astfel că, Călin a declarat recent că băiatul lui ar fi vrut să-și incendieze mama.

Scandalurile și discuțiile nu sunt străine în relația tată-fiu pe care cei doi o au, astfel încât și în trecut au exista certuri privind banii pe care îi aveau de împărțit de la anumite evenimente pe care le susțineau împreună. Acum, Călin Geambașu a vorbit public despre noul scandal în care tatăl său l-a implicat, astfel că tocmai ce a mărturisit că acuzațiile sunt pur și simplu pure aberații, căci gândul de a recurge la o asemenea catastrofă era departe de acesta.

De asemenea, Petre Geamabașu, tatăl lui Călin, a lansat un videoclip pe internet despre care a spus că sunt imaginile clare în care fiul său vrea să-i dea foc mamei sale, însă în respectiva filmare nu se vede nicidecum așa ceva. Din acest motiv, Călim Geambașu a dorit să lămurească și acest subiect și a oferit declarații la Antena Stars pentru a explica că, de fapt, ceea ce spune tatăl său nu are nici cea mai mică legătură cu ce se vede pe imagini, scrie spynews.ro.

”Am mai vorbit și la Dan Capatos tot pe acest subiect. Omul acuză, fuge, iar când e vorba să lămurim fiincă avem o discuție pe Youtube, pentru că oricine poate să intre și să caute după cuvintele ”nero lumânare” și va vedea o discuție între mine și tatăl meu în care chiar el își demontează singur aceste acuzații, halucinant”, a explicat Călin Geambașu la Antena Stars.

Motivul pentru care Petre Geamabașu reacționează așa

Călin susține că tatăl său reacționează în acest fel atunci când se simte dator față de cineva, căci nu doar el a fost implicat în astfel de discuții, ci și alte persoane care l-au ajutat pe Petre Geambașu în realizarea mai multor eveniment din viața sa.

Cu toate acestea, fiul lui Petre îș caracterizează pe tatăl său ca fiind o persoană nerecunoscătoare și din acest motiv spune că este profilul omului care nu-și arată recunoștința față de persoanele care i-au fost alături și l-au ajutat, astfel că el recurge la metode de atac fără a avea motive prea bine întemeiate.

Etichete: