Redactia.ro
Home » Monden » Scandal de proporții la apartamentul în care Marcel Toader a locuit cu Gabriela Cristea. Locatarii sunt revoltați

Scandal de proporții la apartamentul în care Marcel Toader a locuit cu Gabriela Cristea. Locatarii sunt revoltați

Scandal de proporții la apartamentul în care Marcel Toader a locuit cu Gabriela Cristea

Scandal de proporții la apartamentul în care Marcel Toader a locuit cu Gabriela Cristea. La aproape trei ani ani de la moartea afaceristului, e scandal în blocul în care a locuit în perioada în care era căsătorit cu Gabriela Cristea. Mai exact, locatarii imobilului sunt revoltați pe faptul că sunt nevoiți să-i plătească datoriile care s-au adunat la apartament.

Scandal de proporții la apartamentul în care Marcel Toader a locuit cu Gabriela Cristea. Locatarii sunt revoltați

Scandal de proporții la apartamentul în care Marcel Toader a locuit cu Gabriela Cristea. Regretatul afacerist a locuit vreme de 16 ani într-un apartament cu 2 camere, loc în care a stat și cu soțiile sale, Anamaria Ferentz, Gabriela Cristea și Maria Constantin.

Marcel Toader se confrunta cu probleme financiare înainte să moară, firma lui intrând în insolvență, iar apartamentul a fost scos la licitație din cauza datoriilor la întreținere care au depășit 10.000 de euro. Astfel, vecinii săi au fost revoltați pe această situație, iar după ce au câștigat procesul împotriva lui, aceștia s-au gândit că problemele financiare ale asociației de proprietari se vor rezolva după ce imobilul va fi vândut. Ei bine, acest lucru nu s-a întâmplat, iar asociația a ajuns în situația de a-și plăti cu greu facturile la utilități.

Deși au trecut doi ani de la moartea lui Marcel Toader, restanța de aproape 500.000 de lei la întreținere, nu a ajuns în contul asociației de proprietari. Cu toate că vecinii au obținut în instanță obligarea acestuia de a vinde apartamentul banii au ajuns în conturile firmei lui Toader, care deține de fapt apartamentul. Cum firma se află în insolvență, noul administrator a decis că datoria către vecini nu reprezintă o cheltuială propritară, așa că aceasta i-a fost amânată.

Acum, asociația de proprietari a deschis un nou proces în care solicită acordarea unui avans de 12,000 de lei pentru acoperirea unor cheltuieli urgente ale blocului, dar cererea a fost respinsă de judecători. De asemenea, noul proprietar al imobilului nu poate fi obligat să plătească datoriile lui Marcel Toader, având în vedere că a achitat suma cu care a licitat pentru apartament.

Vecinii lui Marcel Toader sunt revoltați

Chiar dacă fostul soț al Gabrielei Cristea a murit, vecinii acestuia sunt indignați pe faptul că acesta a lăsat blocul îngropat în datorii. Aceștia sunt supărați pe faptul că trebuie să acopere din propriul buzunar utilitățile la care Marcel Toade a rămas restant. Așadar, singura soluție ca ei să scape de această problemă este ca fosta firmă a afaceristului să-și declare falimentul, urmând ca toți creditorii să fie plătiți în funcție de banii care se mai află în acest moment în conturile firmei.

Marcel Toader a murit pe 3 august 2019, iar în curând se vor împlini trei ani de la moartea acestuia. Afaceristul s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, din cauza unui infarct. Decesul i-a luat prin surprindere pe apropiații săi, dar și pe fostele sale soții. Marcel Toader a fost căsătorit de șase ori, printre ele se numără și cele trei vedete. Ultima soție a fost Maria Constantin, de care a divorțat în 2017. Gabriela Cristea a fost căsătorită timp de 5 ani cu Marcel Toader, iar după despărțirea cu scandal, cei doi nu au mai păstrat legătura.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: