Redactia.ro
Home » Monden » Maria Constantin, în scandal cu fiul lui Marcel Toader! Ce acuzații grave i se aduc artistei

Maria Constantin, în scandal cu fiul lui Marcel Toader! Ce acuzații grave i se aduc artistei

GALERIE FOTO (4)

Maria Constantin și fiul răposatului Marcel Toader, au pornit un război uriaș! Au ieșit la iveală detalii compromițătoare din culisele divorțului cu scandal dintre solista de muzică pupulară și omul de afaceri.

Maria Constantin, în scandal cu fiul lui Marcel Toader

Maria Constantin și fiul lui Marcel Toader, Maximilian Toader, sunt într-un scandal de proporții. Se pare că după doi ani de la moartea afaceristului Marcel Toader, au ieșit la iveală noi detalii despre divorțul dintre solistă și afacerist.

Maria Constantin l-a acuzat, recent, pe Marcel Toader de agresiune și infidelitate. Fiul omului de afaceri, Maximilian Toader, în vârstă de 23 de ani, a fost afectat de acuzațiile făcute de Maria Constantin, interzicându-i acesteia să mai denigreze amintirea tatălui său.

Maria Constantin, în scandal cu fiul lui Marcel Toader! Ce acuzații grave i se aduc artistei
Maximilian Toader, fiul afaceristului Marcel Toader

”Nu știu de ce nu a făcut aceste declarații în momentul în care s-a despărțit de tatăl meu, și nu acum, la aproape doi ani de la moartea lui, având în vedere că în momentul despărțirii a afirmat public că nu a fost agresată fizic de către el! Iar despre faptul ca a fost înșelată în timp ce era la Ferma, eu unul nu știu nimic. Înțeleg dorința de a apărea la televizor și de a povesti trecutul, dar nu înțeleg de ce ai face afirmații negative despre un om mort, care nu se poate apăra! Căsnicia cu Maria i-a făcut rău tatălui meu”, a declarat Maxiliman Toader pentru Click!.

Maria Constantin îl contrazice pe fiul fostului ei soț

După declarațiile făcut de Maximilian, Maria Constantin îl contrazice pe fiul lui Marcel Toader. Artista consideră că nu avea de unde să știe tânărul pentru că nu a locuit cu ei în casă.

”Tu nu ai stat cu noi în casă, ca să știi ce am trăit eu acolo! Eu nu i-am dorit moartea lui Marcel, oricât de mult rău mi-a făcut omul ăsta. Nu am spus la acea vreme de agresiuni și violențe pentru că nu s-ar fi rezolvat nimic. Dacă eu spuneam tot adevărul atunci la divorț, ținea scandalul trei ani, nu doar unul. Au fost infidelități și înainte să mergem la emisiunea Ferma. Dacă m-a iubit așa de mult așa cum a zis fiul lui, atunci de ce dădea mesajele alea altor femei de care știa toată lumea“, a declarat Maria Constantin.

De asemenea, artista a oferit și noi detalii despre scandalul divorțului de răposatul Marcel Toader, care, spune ea, ar fi adus bani frumoși în buzunarul fostului ei soț. Asta în ciuda faptului că s-a spus despre omul de afaceri că atunci când a murit avea datorii imense la întreținere și nu numai, datorii pe care fiul său se chinuie și acum să le acopere.

”A fost un fel de hoțul strigă hoții! Toată lumea a avut de câștigat din scandalul divorțului nostru. Marcel și-a băgat sume colosale în buzunare atunci de la televiziuni și se tot văita că nu are bani”, declarat Maria Constantin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: