Redactia.ro
Home » Știri » Un nou serial de succes urmează să apară pe micile ecrane din 31 octombrie 2024. „Iubire cu parfum de lavandă” promite să te țină lipit de canapea printr-o poveste de iubire captivantă

Un nou serial de succes urmează să apară pe micile ecrane din 31 octombrie 2024. „Iubire cu parfum de lavandă” promite să te țină lipit de canapea printr-o poveste de iubire captivantă

Antena 1 aduce pe micile ecrane un nou serial de succes, intitulat „Iubire cu parfum de lavandă”, un proiect original semnat de Ruxandra Ion, ce îi are în prim-plan pe Adrian Nartea și Michaela Prosan. Premiera va avea loc pe 31 octombrie 2024, iar serialul va fi difuzat de două ori pe săptămână, joi și vineri, de la ora 20:30, imediat după finalul serialului „Lia – Soția soțului meu”.

O poveste de iubire neașteptată

Serialul „Iubire cu parfum de lavandă” aduce în prim-plan o poveste de iubire plină de provocări, în care doi oameni maturi au șansa unui nou început împreună, în ciuda greutăților din viețile lor. Povestea se desfășoară într-un sat idilic, unde ritmul vieții este mult diferit de cel agitat al marilor orașe. Producția promite să cucerească publicul cu o combinație de secrete, intrigi și momente romantice.

Adrian Nartea îl interpretează pe Ștefan Lungu, un fost fotbalist de succes în Marea Britanie, care ajunge în satul liniștit unde trăiește Anda (Michaela Prosan), o mamă singură și medic respectat în comunitatea sa. Ștefan, obișnuit cu viața luxoasă de la oraș, trece printr-un moment de criză personală după ce divorțează și se confruntă cu dificultăți financiare și emoționale în urma unei accidentări. Viața lui ia o turnură neașteptată atunci când o cunoaște pe Anda, iar între cei doi se dezvoltă o poveste de dragoste complexă și plină de obstacole.

Michaela Prosan descrie personajul ei, Anda, ca fiind o femeie puternică și independentă, care își protejează familia și trăiește în liniștea satului, departe de agitația marilor orașe. Apariția lui Ștefan îi dă viața peste cap, iar telespectatorii vor descoperi cum personajul ei evoluează într-un context plin de provocări emoționale și morale.

O poveste între maturitate și copilărie

Adrian Nartea vorbește despre personajul său, Ștefan, ca fiind un om care își vede viața complet schimbată în urma accidentării sale și a divorțului. Serialul explorează relația dintre maturitatea personajelor și dorințele lor, dar și conflictele și tensiunile care apar pe parcurs. Povestea este presărată cu numeroase impedimente și situații complicate, ceea ce promite să capteze atenția telespectatorilor încă de la primele episoade.

Din distribuția serialului fac parte nume consacrate din industria de teatru, film și televiziune. Pe lângă Adi Nartea și Michaela Prosan, îi vom vedea pe Andreea Vasile, Bogdan Albulescu, Magda Catone, Gelu Nițu, Claudiu Istodor și Dan Chișu, alături de o serie de tineri talentați precum Sara Ghimpu, Alexia Caras și Juno. Producția beneficiază de o echipă de actori experimentați și talentați, care vor da viață personajelor într-o poveste plină de emoție și suspans.

Michaela Prosan a devenit cunoscută publicului român prin rolurile din serialele „Fructul Oprit” și „Sacrificiul”, unde a impresionat prin talentul său actoricesc. De asemenea, a jucat în producții internaționale, precum „Rondul de Noapte”.

Adrian Nartea este cunoscut pentru rolurile sale în seriale de succes precum „La Bloc” și „Vlad”. Talentul său l-a adus în centrul atenției publicului român, iar acum, în „Iubire cu parfum de lavandă”, continuă să demonstreze versatilitatea sa ca actor.

„Iubire cu parfum de lavandă” promite să fie un nou succes în grila Antena 1, aducând pe micile ecrane o poveste de dragoste captivantă, interpretată de o distribuție de excepție. Cu premiera pe 31 octombrie 2024, serialul va fi difuzat în fiecare joi și vineri de la ora 20:30 și va oferi telespectatorilor o combinație de romantism, dramă și intrigi, care vor ține publicul cu sufletul la gură.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: