Redactia.ro
Home » Știri » Un ocean de emoții! Românii îi cântă „La mulți ani!” lui Johnny Depp. Moment de neuitat la concertul susținut în Capitală  VIDEO

Un ocean de emoții! Românii îi cântă „La mulți ani!” lui Johnny Depp. Moment de neuitat la concertul susținut în Capitală  VIDEO

GALERIE FOTO (2) Un ocean de emoții! Românii îi cântă „La mulți ani!" lui Johnny Depp. Moment de neuitat la concertul susținut în Capitală  VIDEO

Un ocean de emoții! Românii îi cântă „La mulți ani!” lui Johnny Depp. Iată momentul de neuitat de la concertul susținut în Capitală!

„La mulți ani!”, Johnny Depp

Astăzi, 9 iunie, Johnny Depp schimbă prefixul, împlinind frumoasa vârstă de 60 de ani. Acesta a avut parte de o zi de naștere de neuitat, în timpul vizitei sale în România. Actorul celebru a susținut un concert în București alături de trupa Hollywood Vampires, iar fanii români i-au pregătit o surpriză de zile mari! Iată despre ce este vorba!

Johnny Depp, concert incendiar în Capitală

În fața zecilor de mii de oameni adunați la Romexpo pentru a-l vedea pe Johnny Depp și trupa sa, atmosfera a fost electrizantă. Timp de câteva ore, Depp, împreună cu Alice Cooper și Joe Perry, au oferit un spectacol incendiar, interpretând piese celebre din repertoriul unor legende precum David Bowie, The Who, Led Zeppelin și Motorhead. Energia și pasiunea lor au captivat publicul prezent și au făcut concertul unul memorabil.

Românii îi cântă „La mulți ani!” lui Johnny Depp

Cu toate acestea, surpriza a venit din partea fanilor români! În timp ce Depp și colegii săi își încântau publicul, fanii din România au început să fredoneze versurile cunoscute ale melodiei „La mulți ani!”, în limba engleză. Chiar dacă această piesă nu făcea parte din repertoriul lor, fanii au dorit să-i transmită actorului dragostea și recunoștința pe care o merită, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 60 de ani.

Johnny Depp, cu o expresie de uimire și emoție pe față, a fost profund mișcat de acest gest din partea publicului român. El și-a exprimat recunoștința și a mulțumit românilor din adâncul inimii, subliniind faptul că este prima dată când i se cântă această melodie atât de masiv într-un concert. Momentul a fost filmat și a devenit viral instant pe rețelele de socializare, atrăgând atenția tuturor iubitorilor de muzică și a actorului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Păun (@ramona_paun)

Johnny Depp, surprins în cârje înaintea concertului din România

Înainte de concert, Johnny Depp a fost cazat într-un hotel de lux din centrul Bucureștiului, iar organizatorii au luat măsuri de securitate pentru a asigura intimitatea sa. Șoferul care i-a adus pe artiști la hotel a parcăt mașina într-o zonă retrasă, departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, în imaginile surprinse de presă, s-a putut observa că Depp se confruntă cu anumite probleme medicale. El a fost văzut folosind cârje pentru a se deplasa, având o orteză la piciorul stâng. Într-o postare recentă pe contul său de Instagram, actorul a vorbit despre aceste probleme și despre recomandările medicale de a evita călătoriile și activitățile intense.

Sursa foto: Spynews.ro

„A început cu o mică accidentare, dar undeva între Cannes şi Royal Albert Hall s-a înrăutăţit. Mai mulţi medici profesionişti mi-au sugerat ferm să evit orice activitate în acest moment şi nu voi putea călători”, a spus celebrul star de la Hollywood, pe rețelele sociale.

Sursa foto: unilad.com, Alamy

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: