Redactia.ro
Home » Știri » Un om al străzii a primit 10 lei pentru a-și cumpăra mâncare. Gestul neașteptat pe care l-a făcut, i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Ce a luat de banii primiți

Un om al străzii a primit 10 lei pentru a-și cumpăra mâncare. Gestul neașteptat pe care l-a făcut, i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Ce a luat de banii primiți

GALERIE FOTO (2)

Povestea emoționantă a unui bărbat care a primit 10 lei de la o femeie să își cumpere mâncare. Ce a făcut cu banii. Gestul care i-a lăsat pe toți fără cuvinte și la care nimeni nu se aștepta. Scena a făcut înconjurul internetului și i-a emoționat pe mulți până la lacrimi. Totul s-a întâmplat într-o localitate din Suceava.

Povestea care a făcut înconjurul internetului

O femeie din Suceava a văzut un om al străzii, care avea nevoie de ajutor. Femeia i-a oferit 10 lei pentru a-și cumpăra mâncare, însă nici prin cap nu i-a trecut ce avea să se întâmple. Bărbatul a primit banii, a intrat în magazin, de unde a cumpărat mâncare. Un parizer, mai exact. Dar nu pentru el, ci pentru cățeii abandonați pe străzi. A fost zărit apoi de femeie, în timp ce dădea mâncare la un cățel și la o pisică. A fost cu adevărat o lecție de viață pe care femeia a trăit-o și a dorit să o împărtășească cu toată lumea. Aceasta a povestit, foarte emoționată, tot ce s-a întâmplat sub privirile ei.

Burdujeni, Suceava, în prag de iarnă. Așteptând într-o parcare un cunoscut, unei doamne i-a atras atenția un om al străzii. S-a îndurat și a scos din portofel 10 lei pe care i-a înmânat cu inima deschisă, apoi s-a îndepărtat compătimitoare la locul ei. Ceea ce urmează să vă povestim avea să-i schimbe întregul curs al zilei, iar povestea lui să ajungă tocmai pân’ la noi.

Urmărindu-l cu privirea observă că omul intră într-un magazin și iese la scurt timp cu un parizer în mână. Îl desface din folie și nu îndrăznește să ia nicio îmbucătură, se apleacă și-și cheamă prietenul patruped să poftească. Câinelui i se alătură o pisică. Se înfruptă amândoi din parizerul mărunțit cu mâna, mulțumesc cu privirea și se așează cuminți lângă om. Impresionată până la lacrimi de gest, femeia se întoarce și-l întreabă: “Am observat că ai cumpărat de mâncare și ai hrănit cățelul și pisica, ție nu îți este foame?”, răspunsul avea să o răscolească.
“Eu am două mâini și două picioare, voi mai găsi de mâncare, în schimb, amărâții ăștia n-au mâncat nimic astăzi!”
Dar din dar se face rai, oameni buni, iar cei ce iubesc în profunzime sunt chiar cei care cunosc suferința, îndură frigul, foamea și durerea!
Dacă-l întâlniți pe acest domn în drumul vostru, îngăduiți să-l ajutați cum puteți! Împarte mereu cu cei la fel de singuri ca și el.
Poveste reală, relatată de către Mădălina Rareș”.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini