Redactia.ro
Home » Știri » Un ou bizar a apărut pe tavanul camerei. Imaginea a făcut înconjurul Internetului: “Are cineva idee ce este?”

Un ou bizar a apărut pe tavanul camerei. Imaginea a făcut înconjurul Internetului: “Are cineva idee ce este?”

GALERIE FOTO (2)

O fotografie a ajuns să facă înconjurul Internetului. La o primă vedere, pare un ou bizar care stă lipit de tavanul camerei. Cum era de așteptat, toată lumea s-a gândit la ceva înfricoșător, mai ales că femeia care a făcut publică imaginea cerea ajutor.

O imagine cu un ou bizar care stă lipit de tavan a dat fiori tuturor internauților care au avut ocazia s-o vadă. Oul târnat de tavanul unei camere a iscat un val de reacții și a stârnit dezbateri aprinse.

Un ou bizar a apărut pe tavanul camerei:“Are cineva idee ce este?”

„Asta se află în garderoba fiului prietenei mele. Ei nu știu dacă a fost mereu acolo și nu l-au observat până acum sau dacă abia acum a apărut. Nu s-au mutat de mult acolo. Are cineva idee ce este? Și ce ar trebui să facă?”, a scris Amy pe un popular grup de Facebook dedicat celor din AUstralia, potrivit relatează 7news.com.au.

Postarea a strâns un val de reacții, însă nimeni nu a reușit să își dea seama ce era atârnat de tavan, cu adevărat. Mulți s-au temut că ar putea fi vorba despre o pungă cu ouă de păianjen. Toți s-au așteptat ca înauntru să fie ouă, iar casa ar putea fi invadată de insecte în orice moment.

„Dacă am fi cu miliarde de ani în urmă, aș fi zis că este un ou de dinozaur”, este comentariul scris de un internaut.

„Soțul meu a lucrat la deratizare și crede că este un cuib cu ouă de păianjen. Poți să îl aspiri și apoi să dai cu mult insecticid. Dacă e un cuib de păianjeni, atunci vor fi cu miile acolo”, este soluția cu care a venit un alt internaut.
„Sugerez un costum de protecție, spray de insecte și foc, împunge-l și vezi ce se întâmplă, măcar vei fi pregătită”, a venit cu o idee o altă persoană.

Ce era, de fapt, oul bizar atârnat de tavan

Însă toată lumea a rămas fără cuvinte când s-a aflat ce era, de fapt. Iar misterul a fost elucidat chiar de socrul lui Amy, cel care și-a luat inima în dinți și a „intervenit”.

Și cu siguranță puțini s-ar fi gândit că oul bizar nu era decât spumă expandabilă folosită la acoperișul casei, care a pătruns prin tavan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: