Redactia.ro
Home » Știri » Un pacient a luat foc pe masa de operație, la Spitalul Județean Timișoara. Reacția medicului: “M-am pârlit un pic”

Un pacient a luat foc pe masa de operație, la Spitalul Județean Timișoara. Reacția medicului: “M-am pârlit un pic”

Medicii din Iași au reatașat piciorul tânărului de 15 ani lovit de tren în timp ce asculta muzică la căști. Operația a durat 13 ore

Incident cumplit la Spitalul Județean Timișoara, unde un pacient a luat foc chiar pe masa de operație. Și medicul chirurg s-a ars la mâini, însă a explicat că este un incident care se întâmplă oriunde.

Un pacient a luat foc pe masa de operație, atunci când acesta suferea de o intervenție la nivelul mandibulei. Pacientului i s-a făcut o anestezie și s-ar fi folosit masca de oxigen, iar incidentul a avut loc atunci când medicii au vrut să-l intubeze.

Un pacient a luat foc pe masa de operație, la Spitalul Județean Timișoara. Reacția medicului: “M-am pârlit un pic”

Când s-a decis intubarea pacientului, cel mai probabil o flamă, care în combinație cu oxigenul a aprins focul. Medicul, care are o experiență de 37 de ani, a încercat să stingă focul și s-a ars la mâna stângă.

“El a venit pentru o formaţiune tumorală, submandibulară şi acea formaţiune, când am intrat noi, ne-am dat seama că formaţiunea nu este superficială. Atunci a trebuit să săpăm mai mult ca să scoatem formaţiunea respectivă şi am decis la un moment dat, după vreo oră de la începutul intervenţiei să trecem pe intubaţie.

S-au aprins câmpurile, mă rog, repede noi am făcut cele necesare ca să stingem focul, m-am pârlit şi eu un pic pe degete. Astea sunt incidente, se întâmplă oriunde. Norocul că am fost pe fază, am stins câmpurile şi nu s-au produs leziuni mai profunde”, a declarat medicul chirurg pentru Observator.

Ce s-a întâmplat cu pacientul ars pe masa de operație

Pacientul are nevoie de îngrijiri medicale suplimentare din cauza acestor arsuri de gradul 1 A, B și gradele 2 pe care le-a suferit. Medicii au reușit să-l opereze să-l opereze la mandibulă, intervenția pentru care acesta venise la spital.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: