Redactia.ro
Home » Sport » Un pas până la Euro! România are nevoie de o victorie

Un pas până la Euro! România are nevoie de o victorie

Adrian Mutu, Adrian Mutu pensie alimentara, Mutu copii, suma fabuloasa

În această seară, naționala României U21 joacă cel mai important meci cu Danemarca U21. Tricolorii sunt pe locul 2 în grupă, pe care nu-l mai pot pierde, dar au nevoie de puncte pentru a putea prinde un loc cât mai bun în clasamentul celor mai bune echipe de pe locul secund.

România U21 joacă în preliminariile pentru Euro 2021. Este cel mai important meci, iar tricolorii au nevoie neapărat de victorie. Cu cele trei puncte elevii lui Adrian Mutu ar merge pentru a doua oară consecutiv la turneul final. Precedentul Campionat European a avut loc în Italia și San Marino. La turneul final vor participa țările gazdă, Ungaria și Slovenia, cele nouă câștigătoare ale grupelor preliminare și cele mai bune cinci locuri doi. Tricolorii nu mai pot pierde locul doi, dar pentru a putea prinde un loc cât mai bun în clasamentul celor mai bune echipe de pe locul secund au nevoie de victorie în meciul cu Danemarca.

”E un meci de calificare, l-aș compara tot cu un Danemarca – România, din 2003. L-am jucat la Copenhaga atunci, din păcate s-a terminat 2-2, am luat ultimul gol în ultimele secunde și am pierdut calificarea. Sper să obținem calificarea la Campionatul European. M-am concentrat foarte mult pe jocul echipei noastre. Știm adversarii, sunt puternici. Trebuie să jucăm aproape perfect. Nu am pregătit niciun discurs, nu o fac niciodată, sunt vorbe care-mi vin pe moment”, a declarat Adrian Mutu, la conferința de presă.

Ianis Hagi joacă din nou la U21

După ce în ultima perioadă Ianis Hagi a jucat la naționala României, de această dată a fost convocat de Adrian Mutu la naționala României U21.

”Ianis Hagi este un fotbalist super profesionist, a venit cu atitudinea corectă, s-a antrenat bine. Nu ar trebui să dea atâta importanță presiunii pe care o are asupra lui, trebuie să stea calm, să creadă în jocul lui, pentru că poate fi decisiv”, a declarat Adrian Mutu, la conferința de presă.

Echipa probabilă România U21: A. Vlad – Haruț, Pașcanu, R. Grigore, Boboc – Moruțan, Marin, Olaru – Mățan, Costache, I. Hagi. Antrenor Adrian Mutu

Lotul lui Adrian Mutu pentru România U21-Danemarca U21

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), George Micle (FC Argeș);
Fundași: Denis Haruț (FC Botoșani), Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Alexandru Pașcanu (SD Ponferradina / Spania), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Boboc (FC Viitorul), Raul Opruț (Hermannstadt), Ricardo Grigore (Dinamo);
Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa / Italia), Gabriel Simion (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Ianis Hagi (Rangers/Scoția), Alexandru Mățan (FC Viitorul), Claudiu Petrila (Sepsi OSK), Olimpiu Moruțan (FCSB);
Atacanți: Nicolae Carnat (CFR Cluj), George Cîmpanu (Universitatea Craiova), Valentin Costache (CFR Cluj).

Clasament echipe de pe locul doi

Elveția U21 21 p
Portugalia U21 18p
Polonia U21 14p
Belgia U21 13p
România U21 13p
Scoția U21 12p
Austria U21 12p
Islanda U21 12p
Macedonia de Nord 9p

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: