Redactia.ro
Home » Știri » Un pensionar în scaun cu rotile, umilit de un angajat STB. Ușile autobuzului i-au fost închise în nas: ”A refuzat să mă ia și pe mine”

Un pensionar în scaun cu rotile, umilit de un angajat STB. Ușile autobuzului i-au fost închise în nas: ”A refuzat să mă ia și pe mine”

Un pensionar în scaun cu rotile a fost umilit de un angajat STB, care nu ar fi vrut să-l ia și pe el în autobuz. Se pare că șoferul i-ar fi închis ușile în nas bărbatului, care ar fi vrut să urce. Martorii au surprins tot.

Un pensionar în scaun cu rotile, umilit de un angajat STB

Incidentul a avut loc la Piața Lujerului, în sectorul 6 al Capitalei, acolo unde un pensionar fără un picior și în scaun cu rotile ar fi fost ignorat de un angajat STB. Se pare că șoferul autobuzului i-ar fi închis ușile în nas și nu i-ar fi dat voie să urce în mijlocul de transport în comun. Momentul a fost surprins de câțiva martori, care au ținut să-i atragă atenția conducătorului auto. În timp ce șoferul era staționat la semaforul roșu, câteva persoane i-au atras atenția pentru gestul pe care l-a făcut.

Întâmplarea a fost povestită de pensionar pe pagina sa de Facebook. „În atenția STB. Șoferul de pe linia 178 nr.de înmatriculare B-726-PMB în jurul orei 14 stația Pasaj Lujerului sensul spre Sala Palatului a refuzat să mă ia și pe mine. A deschis ușile prima dată ca să coboare călătorii,dar eu eram între uși. A închis ușile și a plecat mai departe. A strigat și lumea la el, degeaba”, a povestit bărbatul.

Cazul nu este singular

Din păcate, nu este singurul caz din ultima vreme. Acum câteva  săptămâni o tânără, în vârstă de 19 ani, a primit același tratament de la un angajat STB. Mai exact, angajaţii STB au refuzat să coboare rampa pentru persoanele cu dizabilități ca Teodora să poată urca în mijlocul de transport. Și de parcă nu ar fi fost de ajuns, un alt şofer i-a închis uşa în nas.

„Umilință și nepăsare și lipsă de empatie și nerespectarea legii, că despre asta este vorba până la urmă (…). Nu este prima oară când eu fac reclamație la cei de la STB. De fiecare dată când nu mi s-a dat rampa jos sau am vorbit frumos, am spus care-mi sunt drepturile, care sunt drepturile ei şi am primit doar scuze”, a spus Neli Dumitru, mama Teodorei la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: