Redactia.ro
Home » Homepage » Un politician român a fost găsit mort la periferia unei localități, după două zile de la dispariție. Mesajul disperat al fiicei lui

Un politician român a fost găsit mort la periferia unei localități, după două zile de la dispariție. Mesajul disperat al fiicei lui

Un politician român a fost găsit mort la periferia unei localități, după două zile de la dispariție. Mesajul disperat al fiicei lui

Un politician român a fost găsit mort la periferia unei localități, după două zile de la dispariție. Iată despre cine e vorba și ce se știe în momentul de față. Fiica lui a transmis, cu disperare, un mesaj prin care cerea ajutorul tuturor.

Un politician român a fost găsit mort la periferia unei localități, după două zile de la dispariție. Mesajul disperat al fiicei lui

În vârstă de 49 de ani, Nagy Ştefan a fost găsit decedat duminică dimineață, 15 ianuarie 2023, la două zile după ce a fost dat dispărut. El a fost viceprimarul comunei Suatu din Cluj. Trupul politicianului a fost găsit într-o zonă de la marginea localităţii.

IPJ Cluj precizează că activităţile de căutare, coordonate de Serviciul de Investigaţii Criminale, au fost demarate pe 13 ianuarie și au fost implicate în jur de 100 de persoane, atât localnici, cât şi poliţişti, jandarmi, voluntari din cadrul CERT, specialişti criminalişti şi echipaje canine din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi Asociaţiei Câini de Salvare Transilvania.

Fiica lui a transmis, cu disperare, un mesaj după ce tatăl ei nu s-a mai întors acasă de vineri.

„Tatăl meu, Nagy Ștefan, a plecat de la domiciliu (comuna Suatu, Jud. Cluj) în data de 13 Ianuarie, dimineața, în jurul orei 07:00 și nu s-a mai întors acasă. La data dispariției purta salopetă de lucru de culoare albastră, o vestă neagră și era încălțat cu cizme. Rog persoanele care l-au văzut, sau au informații despre el, să mă contacteze la… (…), sau să contacteze cea mai apropiată secție de poliție”, a declarat fiica viceprimarului, la acel moment, a relatat presa locală.

„Joi dimineaţă a venit la lucru, am discutat cu el, eu am fost la medic apoi. După-amiază a plecat acasă, am încercat să vorbesc cu el prin telefon, nu mi-a răspuns. Vineri dimineaţă nu a mai venit la seviciu, nu l-am mai văzut de atunci”, a spus Szobo Mihaly, primarul comunei Suatu.

Din păcate, omul nu a fost găsit în viață. Viceprimarul „a fost găsit fără viaţă, spânzurat”, fără a prezenta semne vizibile de violenţă, susțin polițiștii.

În trecut, conform Antena 3 CNN, Nagy Ștefan ar fi spus, de mai multe ori, că ar vrea să-și pună capăt zilelor.

„(…) Cadavrul acestuia a fost identificat în extravilanul localităţii Suatu, judeţul Cluj, în urma unor evaluări primare, fără semne vizibile de violenţă”, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Totodată, polițiștii fac cercetări în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă. Rămâne de văzut ce informații o să mai apară în acest caz și ce anume s-a întâmplat, exact, cu victima.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: