Redactia.ro
Home » Știri » Un polițist din județul Mureș a devenit un erou pentru localnici. Vlad Adrian, un exemplu pentru cetățeni

Un polițist din județul Mureș a devenit un erou pentru localnici. Vlad Adrian, un exemplu pentru cetățeni

GALERIE FOTO (3) Un polițist din județul Mureș a devenit un erou pentru localnici

Un polițist din județul Mureș a devenit un erou pentru localnici. Vlad Adrian este polițist în cadrul Postului de Poliție Iclănzel, județul Mureș. Tânărul a reușit să-i impresioneze pe localnici, și nu numai, cu gesturile sale caritabile. Ministerul Afacerilor Interne a relatat pe Internet câteva momente emoționante în care Vlad a devenit un adevărat erou pentru unii.

Un polițist din județul Mureș a devenit un erou pentru localnici. Vlad Adrian, un exemplu pentru cetățeni

Un polițist din județul Mureș a devenit un erou pentru localnici. Are 27 de ani, dar este considerat un bărbat înțelept cu o compasiune de nemaiîntâlnit. Vlad Adrian este polițist în Iclănzel, județul Mureș și a reușit să devină un adevărat erou pentru localnici, dar și pentru oamenii care l-au întâlnit. Gesturile sale de omenie au fost relatate pe pagina de Facebook al M.A.I, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară, postarea având peste 34 de mii  de aprecieri. Într-o seara, polițistul a întâlnit o femeie gravidă, care avea nevoie de medicamente, dar nu găsea nicio farmacie deschisă. Vlad nu a stat pe gânduri și i-a cerut femeii să meargă acasă, pentru că va merge el să îi cumpere cele necesare, cerându-i adresa.
„El este Vlad!
El este polițistul care, într-o seară, a oprit un autoturism în care se afla o femeie gravidă și care se vedea că nu se simte bine.
– Bună seara! Nu vă simțiți bine? Văd că sunteți și gravidă.
– Da, da.
– Și de ce nu stați acasă?
– Am nevoie urgent de niște medicamente! Soțul e plecat la muncă. Trebuie să găsesc o farmacie!
– În Iernut nu e deschisă. Dați-mi adresa dumneavoastră și rețeta. Merg eu la Luduș. Acolo e o farmacie non-stop. Vă aduc eu medicamentele. Mergeți acasă și stați liniștită!”, se arata in postarea M.A.I.

Vlad Adrian

Totodată, Vlad a văzut o mașină aflată pe avarii și a decis să întrebe ce s-a întâmplat. Doi tineri au făcut pană la mașină și nu aveau roată de rezervă. Pentru că toate service-urile auto erau închise la acea oră, Vlad a mers acasă și le-a dat o roată de rezervă. În doar două ore, tinerii au plecat liniștiți la drum. „El este polițistul care, în patrulă de noapte fiind, a oprit lângă un autoturism care se afla pe avarii.
– Bună seara! S-a întâmplat ceva?
– Bună seara! Avem pană. Și roata de rezervă este dezumflată. Știți prin zonă vreo vulcanizare?
– La 00.15 sigur nu e niciuna deschisă. Dar facem altceva. Eu stau în zonă. Vă aduc roata de rezervă de la mașina mea. Sigur se potrivește.
În 30 de min, cei doi pasageri din autoturism puteau să plece liniștiți spre Cluj.
– Vă mulțumim din suflet!
– Pentru puțin! Aveți grijă pe drum.
– Dar roata?
– Uitați numărul meu de telefon. Mă sunați când aveți drum pe aici și mi-o dați atunci!”

Vlad le-a compus localnicilor o poezie

Polițistul de 27 de ani le cumpără bătrânilor pâine din banii săi, iar pentru încurajarea lor a compus și o poezie. „Să nu ai grija de mâine!/ Personal am să împart pâine./ Am s-o fac pe banii mei, /Doar ca sfatul meu să-l iei!/ Vreau ca tu să fii în casă, /Vreau să fii în siguranţă! /Cu familia ta la masă!/ Că eu nu pot, dar îmi pasă!/ Sunt om, dar sunt poliţist/ Şi-am jurat să-mi dau şi viaţa!/ Stau în frig şi strâng din dinţi/ Văd în faţă siguranţa!/ Şi te rog să mă înduri,/ Dacă ai nevoie de ceva,/ Spune-mi! Te voi ajuta!”, este poezia compusă de poliţistul Vlad Adrian pentru oamenii în vârstă din Iclănzel.

Vlad le cumpara paine batranilor

Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul de Poliție Județean Mureș au apreciat gestul polițistului, arătând că acțiunea sa voluntară a adus zâmbete pe chipul bătrânilor din localitatea respectivă. „Aceste gânduri aparţin colegului nostru, Vlad Adrian din cadrul Postului de Poliţie Iclănzel, care a demonstrat faptul că în această perioadă, mai presus de orice, poliţiştii sunt în primul rând oameni. Cu toţii avem astăzi grija acestui virus, dar unii au multe alte griji împovărătoare, precum grija pâinii pe care trebuie să o pui pe masă sau grija izolării în nevoi.Le-a oferit cu sufletul deschis, aducând un zâmbet pe chipul acestora, încurajându-i cu credinţă să nu îşi piardă încrederea într-un viitor mai bun!”, a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: