Redactia.ro
Home » Știri » Un polițist din Olanda și-a ucis cei doi copii după care s-a sinucis

Un polițist din Olanda și-a ucis cei doi copii după care s-a sinucis

Un polițist din Olanda și-a ucis cei doi copii după care s-a sinucis

Și-a ucis cei doi copii după care s-a sinucis. Un polițist din Olanda și-a împușcat mortal cei doi copii, după care s-a sinucis. Mama micuților se află în stare gravă la spital.

Un polițist din Olanda și-a ucis cei doi copii după care s-a sinucis

Tragedie în Olanda, în orașul Dordrecht, după ce un polițist și-a ucis cei doi copii, în vârstă de 8 și 12 ani, și a rănit-o grav pe mama acestora. Agresorul s-a sinucis după ce a comis oribilele fapte. Potrivit unor surse, polițistul și soția erau despărțiți, dar locuiau împreună. Polițistul i-a impușcat pe cei trei membri ai familiei apoi s-a sinucis. Vecinii au alertat poliția după ce au auzit împușcăturile. Autoritățile locale susțin că agentul de poliție și-ar fi ucis familia din cauza stresului provocat de la serviciu.

Ofițer de poliție și-a ucis ambii copii

Oamenii legii au acceptat să vorbească și să încerce să povestească ce s-a întâmplat, după câteva zeci de minute. Conform autorităților, echipe pentru situații de urgență au ajuns imediat la fața locului pentru a salva victimele. Întreaga scenă a avut loc, în jurul orei locale 18.00 în cartierul Heimerstein.

Mai multe persoane au fost împușcate mortal în Heimerstein din Dordrecht. Suntem prezenți cu mai mulți agenți și investigăm ce se întâmplă”, a spus,pe Twitter, Poliția din Rotterdam.

Primarul din Dordrecht, a scris pe Twitter că a fost un incident armat serios. Alexander Jansen, a declarat că zona a fost închisă. Polițiștii au rămas înmărmuriți când au văzut întreaga scenă, și nu înțeleg de ce colegul lor ar face un asemenea gest. Se pare că toate datele duc către o răzbunare a bărbatului asupra fostei soții alimentată și de solicitarea prea mare la locul de muncă.

Citeste si:Placă omagială pentru Viorica Dăncilă pe zidul școlii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: