Redactia.ro
Home » Știri » Un pompier, înger salvator pentru un pui de câine, căzut într-o fântână: „Nu a mai contat adâncimea puțului”

Un pompier, înger salvator pentru un pui de câine, căzut într-o fântână: „Nu a mai contat adâncimea puțului”

Un pompier a fost îngerul salvator al unui pui de câine, care era de aproape trei zile căzut într-un puț, din gospodăria stăpânilor. De cum l-a auzit lătrând de spaimă, pompierul nu a mai ținut cont de adâncimea fântânei și a coborât să-l readucă la suprafață. Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare.

Un pompier, înger salvator pentru un pui de câine, căzut într-o fântână: „Nu a mai contat adâncimea puțului”

Un pompier a devenit eroul zilei, după ce a salvat un pui de câine, dintr-o fântână adâncă de 12 metri. Animalul se afla de aproape trei zile căzut în puțul din gospodăria stăpânilor, care erau plecați de acasă. De cum l-a auzit plângând, pompierul nu a stat pe gânduri și a coborât în fantână pentru a-l readuce pe cățel la suprafață. Misiunea a fost una reușită și a devenit virală pe rețelele de socializare, potrivit IGSU.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, câine şi în aer liber

Întâmplarea a avut loc în comuna Șimiam, județul Bihor. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile, deoarece l-au auzit de 2-3 zile pe animal cum lătra îngrijorat.

”Vecinii mi-au spus că se afla acolo de 2-3 zile… și risca să moară de foame. Stăpânii lui erau plecați. L-am găsit în fântâna gospodăriei. Când am auzit cum plângea… vă dați seama că nu a mai contat adâncimea puțului. Am acționat de urgență pentru a-l aduce la suprafață în cel mai scurt timp”, a relatat pompierul, potrivit unei postări a IGSU pe Facebook.

Pompierul spune că l-a scos din fântână pe puiul de câine ”ca pe un copilaș.”

”Asigurat de ceilalți colegi, a coborât în fântâna adâncă de 12 metri și a reușit să aducă la suprafață cățelușul, în doar câteva minute, prinzând-l „ca pe un copilaș”, așa cum avea să povestească mai târziu”, a mai scris IGSU pe Facebook

Puiul de câine a fost înapoiat stăpânilor

În cele din urmă, stăpânii puiului de câine au aflat de întâmplare și au primit animalul în grijă, în continuare.

”Și de această dată, salvatorii s-au ridicat la înălțimea așteptărilor și nu au ezitat să intervină pentru salvarea unei vieți, patrupedul fiind înapoiat stăpânilor săi teafăr și nevătămat. Felicitări! Suntem mândri de voi!”, au mai transmis reprezentanții IGSU.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: