Redactia.ro
Home » Homepage » Un post de televiziune din România, înființat acum 22 de ani, în colaps. Ce se întâmplă cu angajații

Un post de televiziune din România, înființat acum 22 de ani, în colaps. Ce se întâmplă cu angajații

Un post de televiziune din România, înființat acum 22 de ani, în colaps. Ce se întâmplă cu angajații

Un post de televiziune din România, înființat acum 22 de ani, ar fi în colaps. Iată despre ce televiziune este vorba și ce se întâmplă cu angajații.

Un post de televiziune din România, înființat acum 22 de ani, în colaps. Ce se întâmplă cu angajații

Etno TV, post de televiziune dedicat 100% folclorului românesc pentru multă vreme și relansat acum un an ca post generalist, ar fi aproape de un colaps, se pare.

„E groasă rău, ANAF-ul a pus poprire pe conturi, au zburat vreo 40 oameni de acolo. Au dispărut emisiuni. Nici Dana Chera sau Alex Ferariu n-au mai avut emisii, că n-au cu ce să-i plătească. Pe post, înțeleg că dau acum numai reluări. Și nu se mai justifică nici licența de post generalist, din moment ce nu mai au emisiunile. Începuse un matinal în noiembrie, l-au scos și pe ăsta”,  a dezvăluit o sursă pentru Cancan, potrivit unui material exclusiv.

Etno TV a fost primul post TV dedicat muzicii populare, care se adresa unui target cu vârste între 16 și 70 de ani. Postul a fost lansat la 22 decembrie 2001 de omul de afaceri Silviu Prigoană, care a înființat și Taraf TV. Din 2013 Etno TV a trecut la formatul HD.

În decembrie 2021, în cadrul unei ședințe a CNA a fost anunțat ca televiziunea muzicală Etno TV devine televiziune generalistă, iar pe lângă versiunea SD și versiunea HD, o să emită în 4K și își schimbă și sigla. Pe 28 februarie 2022 postul a devenit oficial televiziune generalistă, inclusiv pentru publicul în vârstă 50+, a relatat capital.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: