Redactia.ro
Home » Știri » Un profesor din Timișoara, dans provocator în fața unei eleve. Cum se apără bărbatul

Un profesor din Timișoara, dans provocator în fața unei eleve. Cum se apără bărbatul

Un profesor din Timișoara a devenit viral, în aceste zile, după ce a fost filmat, într-o tabără de la mare, în timp ce dansa lasciv în fața unei eleve.

Un profesor din Timișoara, dans provocator în fața unei eleve. Cum se apără bărbatul

Un profesor de geografie din Timișoara a stârnit controverse prin gestul său. Cadrul didactic a fost filmat în timp ce dansa provocator în fața unei eleve. Iată cum reacționează el în urma imaginilor apărute.

Totul s-a petrecut într-o tabără, la mare, mai exact, iar abia acum filmarea a ajuns în atenția autorităților. Asta deși persoana care a filmat a postat video-ul pe facebook, inițial, dar apoi l-a șters. În imaginile surprinse se vede cum eleva, care nu ar fi minoră, asemeni celorlalte colege de școală, stă așezată pe un scaun, iar profesorul dansează dezbrăcat la jumătate în fața ei. La un moment dat, profesorul își vântură tricoul și aproape că se așază în poala fetei.

Profesorul: ”Respectiva nu îmi este elevă. O glumă efectiv nevinovată”

”Nu m-am gândit la astfel de repercusiuni. Respectiva nu îmi este elevă. Ne-am, cunoscut în perioada în care am fost la mare şi am legat o prietenie, fiind cazată în aceeaşi locaţie. Şi nu m-am gândit că se poate ajunge la aşa ceva dintr-o glumă efectiv nevinovată”, a explicat profesorul de geografie Manuel Damian pentru Observator.

S-a deschis o anchetă în acest caz, care este în atenția nu doar a poliției, ci și a Inspectoratului din Timiș: Este o imagine care nu ne onorează şi cadrele didactice sunt oripilate cu siguranţă de astfel de gesturi”, a spus Marin Popescu, șef ISJ Timiș.

Directorul școlii unde bărbatul predă geografie spune că acesta ar avea o atitudine prietenoasă în general. ”Eu pot să vorbesc de activitatea dânsului, legat de normă, despre cele 4 ore, are două clase, venea o singură zi pe săptămână. Comportamentul dânsului, acţiunea este una prietenoasă”, a explicat și directorul unității de învățământ unde profesorul predă geografia.

În urma gestului său, profesorul riscă să-și piardă funcția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: