Redactia.ro
Home » Știri » Un profesorul din Oradea își îndeamnă elevii să nu poarte masca de protecție. Cum au reacționat autoritățile

Un profesorul din Oradea își îndeamnă elevii să nu poarte masca de protecție. Cum au reacționat autoritățile

Un profesor din Oradea a șocat autoritățile după ce a pus la cale în clasa la care predă o scenetă, în care i-a implicat și pe elevi. Atât el și elevii purtau măști ale unor personaje de benzi colorate, iar în imagini se vede cum profesorul le spune copiilor să nu respecte regulile de protecție.

Un profesorul din Oradea își îndeamnă elevii să nu poarte masca de protecție. Cum au reacționat autoritățile

Un profesor de la Liceul Sportiv  din Oradea și-a îndemnat copiii să nu mai poarte măști de protecție. Acesta a postat o înregistrare pe Facebook în care apare purtând o mască al unui personaj de benzi desenate.

Bună ziua. Ne aflăm astăzi la oră. Nelu Pop mă numesc. Sunt profesor la Liceul Sportiv din Oradea și vreau să vă prezint cum arată o oră în condițiile de astăzi. În condițiile în care Guvernul ăsta ne obligă să purtăm măști și să fim ca niște animăluțe în țarc. Haideți să vedem cum arată animăluțele din jurul nostru care nu au voie să părăsească țarcul. Au doar 5 minute de pauză. Nu au voie să își dea măștile jos”, spune profesorul în înregistrarea publicată pe pagina de Facebook.

Plângere penală împotriva profesorului

După ce imaginile au făcut înconjurul internetului, IPJ Bihor s-a autosesizat și a demarat o anchetă disciplinară a profesorului de sport,la nivelul instituției de învățământ.

La nivelul inspectoratului școlar suntem în curs de redactare a documentelor pentru a depune o plângere penală pentru împiedicarea combaterii și prevenirii pandemiei. Este inacceptabil să se întâmple așa ceva, în condițiile în care întreaga țară este cuprinsă în efortul de a stopa pandemia”, a spus  inspectorul școlar general din Bihor. În ceea ce privește implicarea elevilor, Virgil Blage susține că aceștia și-au dar acordul fiind presați de profesor.

Inspectoratul Județean de Poliție Bihor a declarat în urmă cu câteva minute că profesorul a fost amendat cu 2.500 de lei.

Recent, profesorul a postat un mesaj pe Facebook în care precizează că nu își va schimba punctul de vedere, legat de purtarea măștilor de protecție în timpul orelor de curs.

Da…., am avut parte de o dimineață deosebită…Vreau să vă anunț pe această cale că îmi susțin în continuare punctul…

Publicată de Nelu Sandu Pop pe Miercuri, 23 septembrie 2020

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: