Redactia.ro
Home » Monden » Un rapper celebru a murit! Anunțul trist a fost făcut de Adda, cea cu care a scos o piesă celebră

Un rapper celebru a murit! Anunțul trist a fost făcut de Adda, cea cu care a scos o piesă celebră

Un rapper celebru a murit! Anunțul trist a fost făcut de Adda, cea cu care a scos o piesă celebră

Un rapper celebru a murit! Cântăreața Adda a anunțat, joi, pe pagina sa de Facebook, că rapperul Andrei Ionescu, alias Țeastă, a încetat din viață la vârsta de 35 de ani.

Un rapper celebru a murit! Anunțul trist a fost făcut de Adda, cea cu care a scos o piesă celebră

Rapperul Țeastă a murit la vârsta de 35 de ani. Alături de acesta, Adda a colaborat la începutul carierei sale muzicale. Cei doi au lucrat împreună la piesa „Minți murdare făcute praf”.

„Drum lin către stele, Țeasta! Multă putere familiei!”, a scris Adda pe pagina sa de Facebook, iar artista a distribuit piesa „Minți murdare făcute praf”, la care a colaborat cu Țeastă.

Țeastă avea multe probleme personale

Totuși, conform mesajele publicate pe rețelele de socializare, moartea lui Țeastă ar putea avea legătură cu problemele din viața sa personală.

„Oh Doamne. Știm cu toții că Țeastă a trecut prin multe suferințe…. Îmi pare sincer rău ca nu a reușit să le depășească, dar poate că e liniștit acolo, lângă mama lui. Condoleanțe familiei și multă putere să treceți peste pierderea asta cumplită”, a scris o internaută pe contul personal al regretatului cântăreț.

De asemenea, tot de pe rețelele de socializare aflăm și că artistul nu va avea slubjă, așa cum se întâmplă în cazul persoanelor care și-au luat propria viață. În cursul zilei de vineri artistul va fi înmormântat la cimitirul din Plopeni, a specificat o persoană apropiată lui.

”Mâine va avea înmormântarea la ora 10 în cimitirul din Plopeni! Din păcate, nu va avea slujbă”, a scris o persoană apropiată a acestuia.

„Din păcate, de azi îți voi ascultă vocea doar prin piesele tale! Nu pot să cred ce ai putut să faci! De ce? De ce??? Acum ești lângă mama ta poate o să fii mai fericit acolo sus! Vei rămâne în sufletele noastre! Să ai grijă de ține fratele meu drag!”, a mai postat aceeași persoană pe rețelele de socializare.

Un alt admirator mărturisea că artistul a lăsat în urmă o moștenire, cea muzicală: „Ai lăsat ceva în urma…păcat că mulți nu te-au cunoscut cu adevărat!”, a mai postat cineva despre decesul lui Țeastă.

Etichete: