Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un reporter a devenit Moș Crăciun pentru o bunică care nu-și putea permite un brad: „E foarte, foarte frumos”

Un reporter a devenit Moș Crăciun pentru o bunică care nu-și putea permite un brad: „E foarte, foarte frumos”

Pensionara a primit un brad cadou din partea reporterului.

Într-o piață de brazi din Timișoara, un reporter devine Moș Crăciun pentru o bunicuță care nu își permitea să cumpere un brad de sărbători din pensia ei modestă.

Momente speciale și încărcate de emoție au avut loc într-o piață de brazi din Timișoara, unde un reporter a devenit eroul, iar o bunicuță a primit un brad de Crăciun. Cu lacrimi în ochi și pe obraji, pensionara povestise că își dorea un brad, dar nu își permitea, având o pensie modestă de 1600 de lei pe lună, pentru 40 de ani de muncă.

Dialogul emoționant dintre reporter și femeie

Reporterul observă lacrimile în ochii bunicuței și o întreabă: „Aveți lacrimi în ochi, doamnă?”. Răspunsul emoționant vine imediat: „Pentru că sunt brazii atât de frumoși și, s-a dus tinerețea, a rămas bătrânețea, singurătatea, așa că na…”

Reporterul continuă dialogul: „Nu vă permiteți?!”. Răspunsul bătrânei este categoric: „Nu, nu. Din 1600 de lei pensie, am muncit 40 de ani și am 1600 de lei pensie. Aș vrea unul, am o nepoțică, aș vrea unul…”

Aflat în fața acestei emoționante povestiri, reporterul, Andrei Brînași, hotărăște să facă ceva în privința acestui dor neîmplinit. „Doamnă, stați pe loc, haideți că luăm brad. Veniți aici. Ce brad ați vrea?!”, spune el. Bunicuța, surprinsă și emoționată, optează pentru un brad mic.

@teleeuropanovatm PENSIONARĂ ÎN LACRIMI! BRAZII PREA SCUMPI PENTRU BĂTRÂNI #timisoara #romania #timis #stiri #actualitate #informatii #breakingnews #teleeuropanova #tm2023 ♬ sunet original – NovaObservator Știri Timișoara

Reporterul își scoate portofelul pentru a plăti, iar bătrâna reacționează cu uimire: „O, dar nu trebuie.” Gestul de generozitate al reporterului este salutat și de vânzătoarea din piață, care apreciază frumusețea momentului.

Bunica are parte acum de un Crăciun mai luminos

Povestea se încheie cu urări de sănătate și Crăciun fericit. „Să aveți sărbători fericite, doamnă”, îi spune reporterul. „Și dumneavoastră, să vă dea Dumnezeu sănătate. E foarte, foarte frumos,” răspunde bunicuța în timp ce se îmbrățișează cu reporterul.

Bătrâna se pregătește să ducă bradul acasă și să-l împartă cu familia ei. În ciuda greutăților, ea adaugă: „M-am gândit că totuși un brad e brad de Crăciun. Niciodată, am 76 de ani, niciodată n-am făcut un brad artificial, numai natural. Cât a fost de mic, dar a fost. Cât a trăit soțul meu a fost mai ușor și mai bine, acum singură. Totuși se bucură nepoțica mea de 10 ani. Vă mulțumesc și dumneavostră și la familie, să vă dea Dumnezeu sănătate și Sărbători Fericite.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: