Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un român a avut parte de șocul vieții lui! A cumpărat ouă din magazin, iar când le-a spart în tigaie a văzut surpriza

Un român a avut parte de șocul vieții lui! A cumpărat ouă din magazin, iar când le-a spart în tigaie a văzut surpriza

GALERIE FOTO (3)

Un bărbat din Cluj a avut parte de șocul vieții lui! A dat peste ”oula cu surprize” fără să vrea. Bărbatul nu a făcutl altceva decât să cumpere de la magazin o caserolă cu ouă, pe care mai apoi să și le prepare cum dorește.

A cumpărat de la magazin „ouă cu surprize”

Un bărbat din Cluj a mers la un magazin, de unde a cumpărat o caserolă cu ouă. Mai târziu, când a ajuns acasă, acesta le-a spart în tigaie, pentru a și le prepara cum dorește. Apoi, avea de gând să le și mănânce. Bineînțeles că, acest lucru nu a fost posibil, căci acesta a trăit un adevărat șoc atunci când a văzut ce ”surpriză” era într-un ou.

Un ou era normal, iar în celălalt era un embrion de pui care evident nu putea fi consumat. Este logic că astfel de incidente nu ar trebui să se întâmple. ”M-am speriat că va sări din tigaie puiul. Cum e posibil să vândă ouă cu embrioni de pui în ele?”, s-a întrebat clujeanul.

Sursă foto – Stiri de Cluj

O altă femeie a cumpărat ouă de la magazin și s-a trezit cu câteva rățuște

O femeie, în vârstă de 31 de ani, a făcut cumpărături de la supermarket, iar printre acestea a decis să cumpere și câteva ouă. La câteva zile distanță, aceasta a trăit șocul vieții ei. Nici prin cap nu-i trecea ce avea să se întâmple. Este o situația aparte, de care s-a ”lovit” Deza Empson din Marea Britanie. A trecut printr-o experiență neașteptată, care a emoționat-o până la lacrimi.

Deza Empson a pus cele șase ouă luate de la supermarket, într-un incubator cumpărat de pe internet. Câteva zile mai târziu a avut parte de un șoc: când a privit ouăle folosind lumina unui bec, aceasta a observat că exista câte un embrion în fiecare ou. Uluită și foarte bucuroasă de ce s-a întâmplat, Deza a descoperit trei săptămâni mai târziu că ouăle s-au spart și au ieșit trei boboci de rață de toată frumusețea.

Vezi AICI imaginile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: