Redactia.ro
Home » Știri » Un român a declanșat o alertă pe un aeroport pentru că din bagajul lui curgea sânge. Ce avea în interior

Un român a declanșat o alertă pe un aeroport pentru că din bagajul lui curgea sânge. Ce avea în interior

Un român a declanșat o alertă pe aeroportul din Liverpool după ce din bagajul lui curgea sânge. Iată întreaga întâmplare și ce se ascundea în interiorul bagajului românului. Să vezi și să nu crezi.

Un român a declanșat o alertă pe un aeroport pentru că din bagajul lui curgea sânge. Ce avea în interior

Iată o întâmplare din seria „Să vezi și să nu crezi”. Dar e cât se poate de reală. Angajații aeroportului din Liverpool au fost cei care au sesizat că în cala unui avion care venea de la Cluj era plin de sânge, sânge care se scursese dintr-un geamantan și ajunsese și la celelalte bagaje. S-a stabilit, ulterior, că bagajul problematic era al unui român din Cluj.

Ce era în geamantan? Pasagerul băgase în bagajul de cală o cantitate mare de carne de porc congelată, care până la destinație s-a dezghețat. În timpul zborului, din bagajul lui a început să se scurgă sânge. Românul luase cu el carnea de porc pentru Sărbători, cel mai probabil.

După ce avionul a aterizat, personalul aeroportului din Liverpool a sezisat problema și a trimis înapoi la Cluj-Napoca toate cele 40 de bagaje pentru mai multe investigații. Când au fost deschise bagajele, a fost găsită carnea de porc, a relatat Digi24.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: