Redactia.ro
Home » Știri » Un român a dispărut pe o plajă din Grecia. Autoritățile îl caută de mai bine de 24 de ore

Un român a dispărut pe o plajă din Grecia. Autoritățile îl caută de mai bine de 24 de ore

Zeci de persoane și-au pierdut viața după ce o navă a naufragiat în Grecia. Paza de coastă a reușit să salveze 100 de migranți

Un român a dispărut pe o plajă din Grecia. În urmă cu câteva zile, o româncă a fost ucisă de un rechin în Egipt. La scurt timp, un român a fost dat dispărut pe o plajă din Grecia, in timp ce înota. O apropiată și-a dat seama că bărbatul nu mai iese din apă, motiv pentru care a anunțat autoritățile.

Un român a dispărut pe o plajă din Grecia. Autoritățile îl caută de mai bine de 24 de ore

În ultima perioadă, vacantele devin din ce în ce mai periculoase și tragice. În urmă cu câteva zile, cazul Roxanei Donisan, femeia care a fost ucisă de un rechin în Egipt, a șocat o lume întreagă. Recent, un bărbat român a fost dat dispărut în Grecia, după ce a intrat în apă și nu a mai ieșit la mal. Românul se afla pe insula Lefkada și s-a aventurat și a vrut să înoate în larg pentru a se bucura ca la carte de apă cristalină.

Ulterior, bărbatul s-ar fi pierdut în apele mării, astfel că apropiații spun că acesta este de negăsit. O femeie din Craiova a cerut ajutor pentru găsirea bărbatului pe un grup de pe o rețea socială, astfel că echipajele de salvare și căitare s-au mobilizat imediat.

Autoritățile au pornit căutările de mai bine de 24 de ore în largul mării unde se află și inota, dar în zadar. În continuare, bărbatul este căutat de polițiștii din Grecia. Femeia care era alături de român susține că acesta a dispărut duminică seara, iar martorii au declarat că în zonă au fost valuri mari în ultimele zile.

Totodată, plaja nu dispune de servicii de salvamari, iar cel mai probabil bărbatul a fost luat de curentii puternici. În aceste momente, salvamarii și echipajele speciale îl caută pentru a descoperi unde este și ce s-ar fi putut intampla, ba mai mult, dacă este sau nu în viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: