Redactia.ro
Home » Știri » Roxana Donisan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată. Ce stă scris pe crucea ei

Roxana Donisan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată. Ce stă scris pe crucea ei

GALERIE FOTO (7) Roxana Donisan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată.

Roxana Donisan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată. Femeia în vârstă de 40 de ani, care și-a găsit sfârșitul în Marea Roșie, a fost condusă luni, 11 iulie, pe ultimul drum. Părintii și apropiații femeii au fost îngenunchiați de durere. Atmoesfera a fost una sfâșietoare pentru cei doi părinții care și-au înmormântat unicul copil.

Roxana Donisan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată.

Roxana Donisa a murit după ce a fost atacată în urmă cu câteva zile de un rechin, în Marea Roșie. Femeia de 40 de ani se afla în concendiu, în statiunea Hurghada din Egipt. Roxana și-a luat două sejururi acolo, neștiind că își va găsi sfârșitul. Aceasta a fost sfâșiată de un rechin în ultima sa zi de vacanță. Luni, 11 aprilie, familia, prietenii și cei apropiati au condus-o pe ultimul drum pe Roxana Donisan. Sicriul cu trupul neînsufletit al acesteia a fost depus sâmbătă, la Bisericii „Sf. Vineri”.

Zeci de oameni au vrut să-și ia rămas bun de la Roxana. Iată o GALERIE FOTO din ziua înmomântării tinerei!

Buchete de flori, lumânări aprinse și coroane de flori cu mesaje de condoleante au fost aduse la priveghiul Roxanei. Astăzi, părintii si cei care au îndrăgit-o au condus-o pe ultimul drum. Roxana Donisan a fost înmormântată la cimitirul Bisericii „Sf. Vineri” din cartierul „George Enescu”. Preotul capelei a săvărșit o slujbă religioasă pentru iertarea păcatelor celei ce a fost Roxana Donisan și i-a îndemnat pe toți cei prezenti să rostească rugăciunea „Tatăl nostru”.

Pe crucea tinerei, vopsită în alb, stă scrisă data fatidică la care și-a găsit sfârșitul, 3.07.2022, dar și cea a nașterii, 17.06.1978.

Roxana Donisan era pasionată de călătorii, iar Hurghada se număra printre locurile ei preferate. În această vară, Roxana și-a luat două sejururi in stațiunea din Egipt, ca să aibă timp suficient să se bucure de mare. Femeia de 40 de ani a călătorit în Malaiezia, Singapore, China, Grecia.

Roxana Donisan a luptat până în ultima clipă pentru viața ei

Tatăl Roxanei Donisan a declarat că fiica sa a luptat până în ultima clipă să se salveze din fălcile rechinului. Potrivit declarațiilor acestuia, fiica sa ar fi reușit să inoate până la mal. Din păcate, rănile au fost extrem de grave, iar Roxana nu a supravietuit.

„Geamandura e la maxim 2 metri unde a agăţat-o rechinul, că şi pozele luate din mass-media, din televiziune practic provin de la un turist de pe vasul de croazieră care era imediat dincolo de geamandură şi el practic a alertat.Acela a fost primul semnal la care noi am tresărit. Tot de la televiziune am auzit că e o femeie româncă de 40 de ani. Şi apoi a venit poliţia la uşă să ne ceară date personale şi dacă, într-adevăr, locuieşte aici. M-a sunat consulul din Egipt, care practic a pus ştampila că e vorba de fata noastră. (…) A reuşit să ajungă totuşi până la mal, să înoate până la mal, asta spune că nu era o distanţă mare, confirmă şi cel de pe vasm care filmase lupta, că dacă era dincolo de geamandură nu mai ajungea ea la mal.”, a declarat tatăl Roxanei, potrivit antena3.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: