Redactia.ro
Home » Știri » Un român a scos din buzunar 9.000 de lei, pentru a sta la cafea cu Emil Boc VIDEO

Un român a scos din buzunar 9.000 de lei, pentru a sta la cafea cu Emil Boc VIDEO

Un român a scos din buzunar 9.000 de lei, pentru a sta la cafea cu Emil Boc VIDEO

Un român a scos din buzunar 9.000 de lei, pentru a sta la cafea cu Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, fostul premeier al României. Iată detaliile!

Un român a scos din buzunar 9.000 de lei, pentru a sta la cafea cu Emil Boc

Un român a scos din buzunar nu mai puțin de 9.000 de lei, pentru a sta la cafea cu Emil Boc, însă nu asta este important! Această sumă alocată întâlnirii este, de fapt, suma de bani care se duce către o cauză caritabilă pentru copiii nevoiași. Astfel, o întâlnire la cafea cu fostul premier a fost una din activitățile scoase la o licitație caritabilă din Cluj-Napoca, unde Emil Boc ocupă în prezent rolul de primar.

„O cafea cu domnul Boc – 9.000 o dată, 9.000 de lei de două ori şi, dacă nu mai vedem niciun carton ridicat, doamnelor şi domnilor, în premieră absolută pentru Cluj – cafea cu domnul primar Emil Boc, 9.000 de lei de trei ori, adjudecat!”, a anunţat Bob Rădulescu, gazda evenimentului.

Ce s-a licitat la Cluj-Napoca

Pe lângă întâlnirea la cafea cu Emil Boc, în cadrul licitației, unde s-au strâns zeci de oameni, s-au mai licitat și alte bunuri, pentru ca suma care se duce la copiii nevoiași să fie cât mai mare:

„Un tricou semnat de legendele Universităţii Cluj, Bella Bakos, Moldovan Constantin, Palosan Dan, Cantor Bogdan, Bagiu Sorin, Pojar Cristian, Popescu Marius, Lazăr Ilie, Poratki Tiberiu, Iasco Zoltan, Vadana Sorin, Câmpeanu Romulus, Ciolobic Horațiu, Dobrau Vasile, Lazareanu Marcel, Maja Ioan, o minge semnată de Sorin Bagiu, Ioana Maja şi Tiberiu Poratki, o minge semnată de cea mai valoroasă jucătoare de volei din istoria României, Cristina Pîrv, o minge semnată de jucătorul de fotbal din generaţia de aur a României, Dan Petrescu, o minge semnată de legenda tenisului românesc, Ilie Năstase, dar şi o mască de scrimă semnată de campioana olimpică a României, Ana-Maria Brânză”, relatează Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: