Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un român care lucrează ospătar în SUA a avut parte de șocul vieții! Ireal ce sumă a putut să primesc bacșiș

Un român care lucrează ospătar în SUA a avut parte de șocul vieții! Ireal ce sumă a putut să primesc bacșiș

Un tânăr român, numit Ștefan, a trăit o experiență incredibilă în Statele Unite, după ce s-a angajat ca ospătar prin programul „Work and Travel”. Pe 25 iunie 2024, el a primit un bacșiș record de 500 de dolari, la prima sa zi de lucru, când a servit doi tineri căsătoriți aflați în luna de miere.

Primul contact cu generozitatea americană

Ștefan, un student român, s-a angajat la un restaurant din orașul Westerly, sperând să strângă bani pentru studiile sale. În timpul primei sale zile de training, el a avut ocazia să servească o masă specială pentru doi tineri însurăței. Demonstrându-și talentul muzical, Ștefan le-a cântat o piesă de la Ed Sheeran, impresionându-i pe tinerii căsătoriți.

Bacșișul de 500 de dolari

La finalul mesei, mirele și mireasa au fost atât de impresionați de performanța lui Ștefan, încât i-au oferit un bacșiș de 500 de dolari. Acest gest de generozitate nu doar că l-a surprins pe tânărul român, dar a și stabilit un record în restaurantul respectiv. „500$ tips la o masă!!! În prima zi de training ca ospătar, Vlad (un alt coleg român) a avut 2 tineri însurăței care sărbătoreau luna de miere. Eu le-am cântat PERFECT – Ed Sheeran și uite așa am făcut 500$ tips. Oficial am bătut recordul restaurantului. La o consumație de 1165 – 500$ ciubuc!”, a declarat Ștefan pe rețelele sociale.

Reacțiile colegilor și viitorul în cariera de ospătar

Colegii de muncă ai lui Ștefan au fost la fel de surprinși de suma impresionantă primită drept bacșiș. „Taci din gură! Nu pot să cred! E incredibil”, i-a spus o colegă. Ștefan a recunoscut că nici lui nu-i vine să creadă: „Deci nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred. Vă spun sincer. Nici nu voiam să cânt că mi-era rușine. Tot restaurantul vorbește despre asta acum. Mâine o să vorbească și tot hotelul. E incredibil: 500 de dolari bacșiș la o masă…Șocant”.

Această experiență nu doar că i-a adus o sumă considerabilă de bani, dar i-a oferit și o lecție valoroasă despre generozitatea clienților americani și despre impactul pe care îl poate avea un simplu gest de amabilitate și talentul personal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: