Redactia.ro
Home » Știri » Un român de 26 de ani a dispărut fără urmă în Italia. Polițiștii îl caută neîncetat: „Este speriat pentru că s-a rătăcit!“

Un român de 26 de ani a dispărut fără urmă în Italia. Polițiștii îl caută neîncetat: „Este speriat pentru că s-a rătăcit!“

cristi

Încă un cetățean român este dat dispărut în Italia. Cristi Mocanu, în vârstă de 26 de ani, a dispărut în data de 15 octombrie 2023. Potrivit unui program de televiziune italian, ultima dată a fost văzut în data de 17 octombrie 2023, în localitatea Castelfranco Veneto. Autoritățile solicită oricui deține informații despre el să ia legătura cu carabinierii.

Român, dispărut fără urmă în Italia, Polițiștii îl caută neîncetat

Italia se confruntă cu o situație de urgentă, autoritățile desfășurând eforturi constante pentru a găsi un bărbat de 26 de ani care a dispărut la data de 15 octombrie 2023. Cristi Mocanu a fost ultima dată observat în data de 17 octombrie 2023, în timp ce se afla în Castelfranco Veneto.

Cristi Mocanu este un tânăr român de 26 de ani. Dispariția lui a fost înregistrată începând din duminica după-amiază, 15 octombrie 2023, în Caerano di San Marco.De asemenea, conform unui program de televiziune italian, se afirmă că ultima apariție a lui a fost marți, 17 octombrie 2023, în rotonda Lidl din Castelfranco Veneto.

„Ultima dată când a fost văzut, purta tricoul galben din fotografie. Dacă îl vedeți, vă rugăm să îl opriți și să sunați la carabinieri sau la numărul 3245487247! Este un tânăr liniștit, doar că este speriat pentru că s-a rătăcit!“, este mesajul pe care un apropiat al lui Cristi l-a postat în mai multe grupuri din Italia.

Semnalmentele lui Cristi Mocanu

În ceea ce-l privește pe bărbatul de 26 de ani, sunt disponibile următoarele informații: el are o înălțime de 168 de centimetri, ochi căprui și păr șaten. În momentul în care a fost văzut pentru ultima dată, purta o cămașă cu dungi orizontale în culorile galben, negru și alb, însoțită de blugi.

De asemenea, se știe că Cristi Mocanu s-a mutat în Italia cu aproximativ o lună în urmă, stabilindu-se în Caerano di San Marco (Treviso). Acolo, el lucrează ca muncitor pe un șantier de construcții și împarte un apartament cu câțiva compatrioți și colegi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: