Redactia.ro
Home » Știri » Un semn rutier îi derutează pe șoferi. Sunt amendați pentru că nu știu ce reprezintă

Un semn rutier îi derutează pe șoferi. Sunt amendați pentru că nu știu ce reprezintă

GALERIE FOTO (2) Un semn rutier îi derutează pe șoferi. Sunt amendați pentru că nu știu ce reprezintă

Un semn rutier îi derutează pe șoferi în trafic. Ei sunt amendați de către polițiști pentru că nu știu ce reprezintă indicatorul de circulație și fac greșeli. Iată despre ce este vorba. Atunci când se produc, schimbările legislative au ca scop creșterea siguranței în trafic, dar și încurajarea șoferilor să renunțe la mașinile personale și să circule cu bicicletele, cum e și în cazul de față.

Un semn rutier îi derutează pe șoferi. Sunt amendați pentru că nu știu ce reprezintă

Semnul de circulație nu îi vizează pe șoferii români, pentru că a apărut în Germania și a intrat în vigoare în anul 2020, când a fost făcută și modificarea Legii privind Circulația Rutieră care prevede creșterea siguranței în trafic, având ca scop motivarea șoferilor de a folosi biciclete în trafic, pentru a putea fluidiza traficul și pentru a reduce poluarea.

Indicatorul de circulație are reprezentate în partea stângă o mașină și în partea dreaptă, o bicicletă și o motocicletă, iar mulți șoferi încă nu știu ce reprezintă chiar dacă au trecut doi ani de când a intrat în vigoare. Amplasat în anumite zone de trafic, semnul indică interzicerea depășirii, ceea ce înseamnă că bicicletele și mopedurile nu pot fi depășite, potrivit presei străine.

Șoferii români nu știu ce înseamnă semnul rutier cu „coadă-de-maimuţă”

Pe de altă parte, șoferii români nu știu ce înseamnă semnul rutier cu „coadă-de-maimuţă”. Este introdus recent în Codul Rutier, e drept, dar puțini pot spune ce reprezintă acest semn de circulație.

Indicatorul de circulație cu semnul semnul tipografic @, numit şi „at” sau „coadă-de-maimuţă” le dă bătăi de cap șoferilor români. Puțini pot spune ce reprezintă acest semn de circulație și cum îi poate ajuta, de altfel, când îl întâlnesc pe drumurile publice. El poate fi foarte util și de folos în cazul în care ai o urgență, de pildă.

Puteți afla din acest material Redacția ce anume reprezintă acest semn de circulație.

el poate fi foarte util dacă știi ce reprezintă și îți poate fi de folos în cazul în care ai nevoie urgent de net.
Foto: Facebooki
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: