Redactia.ro
Home » Știri » Un șofer a mituit un polițist cu un apartament. Reacția incredibilă a omului legii

Un șofer a mituit un polițist cu un apartament. Reacția incredibilă a omului legii

Poliția română

Un șofer din Cluj a încercat să mituiască un polițist cu…un apartament pentru a-l scăpa de sancțiune. Mai exact,  individul s-a urcat fără permis la volan și a fugit de oamenii legii atunci când a fost oprit în trafic. Pentru fapta sa, bărbatul va face închisoare.

Un polițit, mituit cu un apartament

O mită mai puțin obișnuită a încercat să ofere un șofer din Cluj, unui polițist, pentru a-l scăpa de sancțiune. După ce a fost prins fără permis de conducere și fugit de la fața locului, bărbatul a încercat să-i ofere mită unui om al  legii…un apartament, potrivit actualdecluj.ro.

Cazul integral. Șoferul a mai încercat o mită cu bani

Procurorii arată că în 9 martie, după ce a fost oprit în trafic în Turda de către un echipaj rutier şi condus la sediul unităţii de poliţie, pentru ca poliţistul să nu îşi îndeplinească un act ce intră în îndatoririle sale de serviciu, respectiv de a nu sancţiona contravenţia din 5 ianuarie 2020, când inculpatul a fost oprit în trafic şi a fugit apoi de organele de poliţie, acesta i-a oferit suma de 1.000 euro, propunere refuzată de poliţist.

”În timp ce politistul întocmea actele şi discuta cu inculpatul, cel din urmă a continuat cu rugăminţile de a fi iertat, a scos banii din buzunar şi i-a oferit poliţistului, propunere refuzată din nou. După verificările efectuate şi după ce s-a constatat că inculpatul nu avea dreptul de a conduce autovehicule, la data de 5 ianuarie 2020, poliţistul i-a adus la cunoştinţă că urmează să i se întocmească şi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută de art. 335 alin. 2 Cod Penal (conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România -n.red.) iar inculpatul, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu, i-a promis poliţistului un apartament, promisiune refuzată din nou”, arată procurorii.

Fapta a fost denunțată de polițist. Acordul de recunoaștere a vinovăției a fost incheiat pentru o pedeapsă de un an și șase luni de închisoare cu suspendarea sub supraveghere pentru doi ani. Șoferul a fost trimis în judecată în urmă cu câteva zile după semnarea unui acord de recunoaștere a vinovăției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: