Redactia.ro
Home » Știri » Un șofer s-a ales cu permisul suspendat pe 5 ani. A primit și o amendă record

Un șofer s-a ales cu permisul suspendat pe 5 ani. A primit și o amendă record

Un tânăr șofer a rămas cu permisul suspendat pe 5 ani și a primit o amendă record. Tânărul a primit cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer, în România. 

 

Tânărul a primit o amendă record

 

Un tânăr de 20 de ani din rașul Siret, județul Suceava, a rămas fără permis până în anul 2024. Tânărul a primit cea mai mare amendă primită de un șofer în România, și anume 20.880 lei.

„16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor. Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate. O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului”, a transmis MAI.

Potrivit Ministrului de Interne, acestea sunt cele mai mari sancțiuni primite vreodată de un șofer, în România. ,, Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a ”beneficiat” un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava”.

Polițiștii au reușit să îl blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viața cuiva.

MAI a transmis și un mesaj șoferilor. ,,Vă rugăm să conduceți prudent, pentru a nu vă pune viața în pericol…atât pe a dumneavoastră, dar și pe a altor participanți la trafic! ”

Loading...