Redactia.ro
Home » Știri » Un sportiv de performanță a murit la doar 26 de ani! Tânărul ciclist a căzut într-o râpă și a fost găsit nemişcat în apă

Un sportiv de performanță a murit la doar 26 de ani! Tânărul ciclist a căzut într-o râpă și a fost găsit nemişcat în apă

GALERIE FOTO (2) Un sportiv de performanță a murit la doar 26 de ani! Tânărul ciclist a căzut într-o râpă și a fost găsit nemişcat în apă

Un sportiv de performanță a murit la doar 26 de ani! Tânărul ciclist, unul dintre cei mai apreciați în Elveția, a căzut într-o râpă și a fost găsit nemişcat în apă. Iată ce s-a întâmplat cu el.

Un sportiv de performanță a murit la doar 26 de ani! Tânărul ciclist a căzut într-o râpă și a fost găsit nemişcat în apă

Gino Mäder a fost unul dintre cei mai buni cicliști ai Elveției. El a murit în urma unui accident în etapa a cincea a Turului Elveției, a anunțat vineri echipa sa Bahrain Victorious, potrivit CNN.

Într-o declarație, reprezentanţii Turului Elveției au spus că au inima zdrobită și l-au numit pe tânărul decedat un „ciclist excepţional” și o persoană „minunată”.

Un sportiv de performanță a murit la doar 26 de ani! Tânărul ciclist a căzut într-o râpă și a fost găsit nemişcat în apă
Foto: Profimedia

După aproape 200 de kilometri din cursă, Mäder s-a ciocnit violent de pilotul american Magnus Sheffield, au declarat organizatorii cursei într-un comunicat. Sportivul de 26 de ani a căzut într-o râpă și a fost găsit nemişcat în apă. Un elicopter l-a preluat și l-a transportat la spital în orașul Chur, fiind totodată și resuscitat. Din păcate, fără efectul sperat.

„Vineri, 16 iunie, în urma unui accident foarte grav în timpul etapei 5 a Turului Elveției, Gino și-a pierdut lupta pentru a-și reveni după rănile grave pe care le-a suferit. Întreaga noastră echipă este devastată de acest accident tragic, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia lui Gino și de cei dragi în această perioadă incredibil de dificilă”, au transmis reprezentanții echipei Bahrain Victorious, din care victima făcea parte, într-un comunicat.

„Suntem devastați de pierderea ciclistului nostru excepțional, Gino Mäder”, a declarat Milan Erzen, director general al Bahrain Victorious.

Tânărul decedat a făcut parte din echipa Bahrain Victorious încă din 2021. El a câștigat anterior etape ale Turului Italiei şi Elveţiei și s-a clasat, de asemenea, pe locul cinci în clasamentul general la Turul Spaniei în urmă cu doi ani.

Un mesaj publicat pe Twitter vorbește despre moartea tânărului.

„Ieri, Juan Ayuzo a coborât cu 100 de kilometri pe oră pentru a câștiga Turul Elveției. În aceeași zi, Gino Mader s-a prăbușit și a murit. Și sunt unii care îi critică pe cicliștii care își riscă viața în fiecare zi…”

Totodată, și americanul de care Mäder s-a ciocnit a ajuns la spital. Sheffield, în vârstă de 21 de ani, a fost ținut în spital peste noapte pentru observație, după ce a suferit comoție cerebrală și leziuni ale țesuturilor moi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: