Redactia.ro
Home » Monden » Un student din Iași s-a îmbogățit din sarmale. Cum a reușit acest lucru

Un student din Iași s-a îmbogățit din sarmale. Cum a reușit acest lucru

Un tânăr din Iași a revoluționat conceptul de sarmale. Acesta a pornit o afacere care s-a demonstrat a fi de succes. Nimeni nu s-ar fi gândit că un business care vinde exclusiv sarmale va avea o asemena priză la public.

Ce presupune conceptul “Cinci sarmale”

Tânărul din Iași are deja experiența în domeniul Horeca. Tânărul antreprenor, pe numele lui Emilian Popa, a început pe drumul acesta cu o afacere de plăcinte. Mai apoi a primit finanțare de 40.000 de euro pentru o ciocolaterie. Ultima sa înovație în domeniul Horeca este “Cinci sarmale”.

Cornetul comestibil se îmbibă în sosul de la sarmale și devine o garnitură perfectă”, a spus Emilian Popa, conform presei locale, subliniind că produsele necesare pentru prepararea sarmalelor sunt naturale și procurate de la producători locali ori din piețele orașului.„, afirmă tânărul.

Sarmalele la cornet un adevărat succes

Ideea lui Emilian Popa este de-a dreptul inedită. Acesta a venit cu un concept diferit și vinde sarmale la cornet. Tânărul antreprenor a precizat că toate produsele folosite sunt locale, cu excepția unuia. Smântâna folosită este din Botoșani.

Cinci Sarmale vă prezintă un mod inovator de a consuma sarmalele tradiționale chiar dacă sunteți pe grabă. Conul pufos alături de cele cinci sarmale, mămăliguță, smântână și ardei iute fac deliciul unei mese sănătoase si copioase. Sarmalele sunt in varianta cu foi de viță de vie sau foi de varză. Conținutul sarmalelor poate fi cu :
– carne de porc
– carne de vită
– carne de porc si carne de vită
– de post (vegane)
Ne găsiți în spatele Halei Centrale din Iasi.„, este mesajul publicat pe pagina afacerii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: