Redactia.ro
Home » Știri » Un studiu arată că angajații din București pierd minute bune până la birou

Un studiu arată că angajații din București pierd minute bune până la birou

Un studiu arată că angajații din București fac, în medie, 46 de minute până la locul de muncă

Un studiu arată că angajații din București pierd minute bune pe drumul spre locul de muncă. 

Potrivit unui studiu realizat de Cushman&Wakefield Echinox, angajații din Capitală parcurg un drum lung până la locul de muncă.

Angajații din București fac, în medie, 46 de minute până la locul de muncă

Angajații din București fac în medie, 46 de minute, până la locul de muncă. 52% dintre angajați consideră că timpul de deplasare până la birou este mult prea lung.

De asemenea, aceștia au precizat că vor mai multe restaurante, centre de fitness și supermarketuri în apropierea locului de muncă.

Potrivit studiului, distanța medie dintre casa și locul de muncă este de 10,7 kilometri. Astfel, viteza medie de deplasare la orele dimineții este de circa 14 kilometrii pe oră. În studiu sunt cuprinși atât angajații care folosesc mașina, cât și cei care folosesc transportul în comun.

Studiu arată că mai mult de jumătate din angajații din București, folosesc metroul, 38% se deplasează cu mașina, iar un număr important de respondeți au nevoie de mai multe mijloace de transport pentru a ajunge la muncă.

Angajații sunt nemulțumiți

În momentul când ajung la birou, 22% dintre angajați devin nemulțumiți de facilitățile existente în zonă. Iar 47% dintre ei sunt de părere că oferta poate fi îmbunătățită, cele mai solicitate sunt cele din zona de restaurante și cafenele. Majoritatea dintre angajați au spus că ar prefera să lucreze în Centru, Tineretului, Unirii, Universitate, Piața Victoriei,Militari, Drumul Taberei și Piața Muncii.

Dacă angajații ar putea stabili unde să își desfășoare munca, doar 45% din timp l-ar petrece la birou. Restul programului fiind ales lucrului de acasă. Sau într-un spațiu neconvențional, cum ar fi o cafenea sau food-court.

Madalina Cojocaru, partener, office agency, Cushman & Wakefield Echinox susține că modul în care lucrează oamenii din București se schimbă des. Schimbarea este influențată de dinamica orașului și de noile tehnologii.

Cushman & Wakefield Exhinox este una dintre cele mai mari firme de consultantă imobiliară de pe piața locală. De asemenea este afiliat al Cushman & Wakefield în România.

Citește și:Povestea incredibilă a unui șofer de tir! Acum valorează 6 milioane de euro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: