Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un tânăr a fost la un pas de moarte! A decis să meargă să ducă gunoiul, dar la întoarcere, a privit în sus și a luat-o la fugă imediat pentru a-și salva viața

Un tânăr a fost la un pas de moarte! A decis să meargă să ducă gunoiul, dar la întoarcere, a privit în sus și a luat-o la fugă imediat pentru a-și salva viața

GALERIE FOTO (3) Un tânăr a fost la un pas de moarte! A decis să meargă să ducă gunoiul, dar la întoarcere, a privit în sus și a luat-o la fugă imediat pentru a-și salva viața

Un tânăr din Belarus a fost la un pas de moarte, și totul în timp ce ducea gunoiul! După acest încident, e clar că nu va uita niciodata acea zi. 

Un tânăr a fost la un pas de moarte în timp ce ducea gunoiul

Viața e prea scurtă pentru a nu o trăi așa cum vrem noi. Am tot auzit acest lucru în jurul nostru, însă suntem prinși în problemele cotidiene și uităm uneori că suntem temporar pe această lume și că ar trebui să profităm la maxim de ea.

Ei bine, un tânăr din Belarus a simțit pe pielea lui că trebuie să-și schimbe cumva stilul de viață și trebuie să renunțe la monotonia care îl cuprinsese, atunci când a fost la un pas de moarte în timp de ducea gunoiul.

Un tânăr a fost la un pas de moarte! A decis să meargă să ducă gunoiul, dar la întoarcere, a privit în sus și a luat-o la fugă imediat pentru a-și salva viața

Tânărul și-a văzut moartea cu ochii și a privit-o insistent, în timp ce a învins-o! Totul s-a întâmplat în orașul Vitebs, Belarus. Bărbatul a ieșit într-o din din casă pentru a-și duce gunoiul însă plimbarea a luat o întorsătură gravă, pentru că s-a trezit alergând pentru a-și salva viața.

Întreg momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Iar fără aceste dovezi, era greu de crezut că spune adevărul. Cu mâinile în buzunar, acesta se îndrepta liniștit către casă, atunci când a auzit un zgomot puternic și instantaneu venind din cer. Și-a mutat privirea în sus, unde a văzut ceva îngrijorător! Terifiat de acea imagine, tânărul a alergat cât l-au ținut picioare, pentru a a-și salvat viața în ultimul moment.

Un tânăr a fost la un pas de moarte! A decis să meargă să ducă gunoiul, dar la întoarcere, a privit în sus și a luat-o la fugă imediat pentru a-și salva viața

A fost la o secundă să-și piardă viața

La câteva secunde de la curiozitatea de a privi în sus, un obiect neidentificat a trecut razant pe lângă el și a căzut pe asfalt. Se pare că vremea nu era una tocmai favorabilă pentru plimbări, fiind un vânt foarte puternic afară.

Bărbatul a explicat că era foarte mult zgomot în jurul lui, mașinile erau gălăgioase și vântul era agresiv și puternic, iar toate acestea au îngreunat să audă zgomotul provocat de placă mai devreme. Însă a avut noroc, căci dacă nu ridica privirea din instinct, putea să-și piardă viața.

”În acea seară am ieșit să atunci cutiile de la alimentele cumpărate, mă întorceam acasă când acea placă a căzut. Vântul era foarte puternic în acea zi, iar mașinile făceau zgomot pe stradă, așa că nu am auzit mare lucru, că ar putea cădea ceva. Încă nu înțeleg cum am reușit să reacționez și să sar”, a dezvăluit bărbatul care și-a dorit să rămână anonim.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: